Streamer die opnieuw brak op TwitchCon toont litteken van operatie

Streamer die opnieuw brak op TwitchCon toont litteken van operatie

Adriana Chechik

schermafbeelding: Zenuwtrekking

Adriana Chechik, uit Ze haalde eerder deze maand de krantenkoppen nadat ze haar rug op twee plaatsen had gebroken op TwitchConnaar de uitzending met enkele updates – en een nadere blik – op hoe ze aan het herstellen is.

Als je het incident niet hebt gezien, brak Chechik haar terug op TwitchCon nadat ze in een schuimput was gesprongen, een schijnbaar ongevaarlijke beweging, dankzij de oppervlakkigheid van de gerapporteerde put. Het stuitje sloeg zo hard tegen de grond dat haar “botten volledig verbrijzeld waren”, verschillende vocalisaties versmolten met elkaar en ze liep “zenuwbeschadiging op in de [her] blaas”.

Het was haar herstelproces wreed. Dit schreef ik op 13 oktober na een sessie fysiotherapie:

Ik heb vandaag geprobeerd bij PT te zitten, ik sterf liever dan het opnieuw te doen. Ik haat dit, mijn hele lichaam haat het. Ik wil niet hard zijn. Ik wil niet dapper zijn, ik heb een uur gehuild en de pijn is zo enorm door alle medicatie heen. Ik vraag me af of ik dat kan. Ik kan deze pijn niet verklaren.

Chechik, nu thuis na verschillende operaties – die meer dan vijf uur duurden – keerde in het weekend terug naar Twitch om meer updates te geven over de blessure, de gevolgen ervan en hoe het weken na het ongeval werkt.

In deze clip herinnert Şişek zich hoe ze nog steeds hijgde tijdens het uitvoeren van zelfs de eenvoudigste dagelijkse taken, voordat er een enorm litteken verscheen dat over het midden van haar rug liep:

Later tijdens het spelen zegt ze dat uit tests die in het ziekenhuis zijn gedaan, bleek dat ze onbewust zwanger was op het moment van de verwonding, maar toen de baby verloor door een operatie aan haar ruggengraat:

In de nasleep van dit ongeval en andere verwondingen die hij opliep, Geen van beide Twitch (de organisatoren van TwitchCon) of Kairos Media (het creatieve bureau dat de kiosk runt) hebben publiekelijk gereageerd.

READ  Verhalende RPG The Thaumaturge, voorheen bekend als Project Vitriol, is onthuld voor pc

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *