Je hoeft niet te wachten om vroege toegang voor “Hades 2” te spelen vóór versie 1.0

Je hoeft niet te wachten om vroege toegang voor “Hades 2” te spelen vóór versie 1.0

Hades 2 is zojuist gelanceerd in Early Access, hetzelfde pad dat de eerste game volgde vóór de release, maar de zaken zijn nu anders omdat iedereen weet hoe geweldig Hades werkelijk is.

De game kan nu voor $ 30 op Steam worden gekocht, hoewel ik weet dat sommige die-hard Hades-fans op hun hoede zijn om deze “onvolledige” versie nu te spelen, en denken dat ze misschien willen wachten op de laatste, ongedateerde versie 1.0. Sterker nog, ik neigde er zelf naar, totdat ik meer leerde. veel redenen:

  • Ten eerste zei ontwikkelaar Hades Supergiant dat ze zouden proberen ervoor te zorgen dat iedereen de voortgang van Early Access tot de lancering zou voortzetten, wat mijn grootste angst was, omdat ik de voortgang die ik had geboekt niet wilde verliezen.
  • Ten tweede is het vertellen van het verhaal weliswaar onvolledig, maar dat maakt juist deel uit van het plezier, aangezien je het eerste deel zo nu en dan kunt spelen en de reis later kunt voortzetten. Zo zie ik het tenminste.
  • Ten derde is er belangrijke en leuke inhoud die je nu kunt spelen. Sommige schattingen variëren van 25 tot 30 uur voordat je geen dingen meer te doen hebt.
  • Ten vierde heeft Hades 2, zelfs in Early Access, meer animatie- en stemwerk dan Hades 1 in zijn geheel, en dat is er ongetwijfeld meer in versie 1.0.

Voor mij zijn dit allemaal meer dan dwingende redenen om in te loggen en Hades 2 nu te spelen, ook al is het nog niet geüpgraded naar zijn definitieve vorm. We weten simpelweg niet hoe lang het zal duren om 1.0 te bereiken, en vooral als de vooruitgang zich voortzet, lijkt er geen echte reden te zijn om op het definitieve ontwerp te wachten.

De vroege toegangsperiode voor Hades 1 was Twee jaar, en hoewel ik niet verwacht dat het deze keer zo lang zal duren, kun je, gezien de lessen die je uit de eerste game hebt geleerd, heel lang wachten om te spelen terwijl alle anderen tientallen uren hebben. En het is waarschijnlijk behoorlijk dat het moeilijk is om gedurende die tijd spoilers te vermijden.

Ik sta op het punt om te beginnen met spelen zodra ik vandaag klaar ben met werken, en nogmaals, ik ga dit mezelf echt niet aandoen. Als je uitkijkt naar Hades 2, zou ik er nu in springen in plaats van jezelf te martelen met onbepaald wachten.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  Het doel is om de PS5 binnenkort opnieuw te bevoorraden en te laten vallen

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *