Ik probeerde na het Met Gala van 2024 naar elk feest te gaan

Ik probeerde na het Met Gala van 2024 naar elk feest te gaan

Dit is wat wij doen. “Wat zou volgens jou het beste feest zijn?” Hij vraagt ​​het mij. ‘Ik denk dat dit feest best goed gaat worden,’ antwoordde ik, zwaaiend in de algemene richting van Leonardo DiCaprio. Hij rimpelt zijn neus. “Er zitten nog steeds veel mensen in Tom Ford.”

Ik was verrast. Ik had geen idee wie Tom Ford was, en hij is niet zo cool als ik Volledige functie Vanavond leren we over zaken als Tom Ford. Het ergste van alles is dat ik een te grote leugenaar ben om zelfs maar te doen alsof. ‘Daar heb ik nog nooit van gehoord,’ zeg ik schaapachtig. Ik scande zijn uitdrukking op tekenen van zelfvoldaanheid.

Niets. Het was nooit de bedoeling dat Tom Ford flexibel zou zijn. Net als vele anderen die vanavond aanwezig zijn, wil hij gewoon meedoen aan wat ik BP noem: Beste feest.

Het is bijna onmogelijk om in BP te komen. Je bent een paar dagen of zelfs weken bezig om erachter te komen met wie je precies moet praten om hiervoor uitgenodigd te worden. Dan komt de e-mail, of misschien een sms via: Je staat op de lijst. Je doet misschien alsof je altijd al wist dat dit zeker was. Maar diep van binnen voelt een deel van jou een zekere mate van validatie, alsof een sociale god eindelijk een goddelijk decreet uit de hemel heeft uitgevaardigd: Ik verklaar voor altijd dat het geweldig is!

Als je bij BP aankomt, staat er altijd een menigte voor de deur. Deze mensen zijn naar BP gekomen met de gedachte dat de bewaker hen binnenlaat omdat ze mooi zijn, goed gekleed zijn, of beide. Maar dit is niet genoeg om bij BP te komen. Om bij BP te komen, moet je een naam hebben die het waard is om te worden geschrapt. Bij voorkeur de jouwe. Hij kan ook een goede vriend zijn. (Het kan echter geen kennis zijn. Diep van binnen zul je altijd weten dat je plus twee of plus drie was, en dat je verbinding met deze glamoureuze wereld zwak en kwetsbaar was.)

READ  Maandelijkse zeeliedjes en live zang in het South Street Seaport Museum keren terug naar persoonlijke aanwezigheid

En als je eindelijk BP binnenstapt, met zijn geweldige kamer, geweldige muziek en geweldige beroemdheden, verdampt alle FOMO. Er is geen andere plek waar je liever zou zijn dan hier nu.

Dus ik glimlachte alleen maar naar hem. ‘Dit wordt heel leuk,’ zeg ik. Ik vertel de waarheid. Stella McCartney weet hoe ze een feestje moet bouwen, net als Juan Santa Cruz, eigenaar van Casa Cruz. Het is nog vroeg, maar ik zie al mensen naar beneden migreren om te deejayen. Ik omhels hem en vervolg mijn weg. Buiten delen ze persoonlijke pizza’s uit. Ik pak de doos. Zoals bij elke marathon is het waarschijnlijk het beste om koolhydraten te eten.

Vierde concert: Cardi B x Revolve x Forward in Silencio

Cardi B organiseert een feest in Silencio, een nieuwe club in het centrum, ontworpen door Harry Nuriev, waardoor je het gevoel hebt dat je in de Rode Kamer bent. Twin Peaks. De jurk die ik droeg naar het museum is… weg Hiervoor was het te formeel, dus verruilde ik mijn zwarte Dolce & Gabbana schede-jurk voor de meer gewaagde gelegenheid.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *