Karim Benzema leidt de return van Real Madrid tegen Paris Saint-Germain (3-2): hoogtepunten en doelpunten

Real Madrid Hij kwam terug in de tweede helft om te winnen Paris Saint Germain 3-2 in Santiago Bernabéu en kwartfinales bereikt UEFA Champions League 2021-22. Terwijl Kylian Mbappé Hij was de ster van de eerste helft, Karim Benzema Hij stal de show met een treble om zijn team de overwinning te bezorgen.

Mbappé begon deze wedstrijd toen hij de laatste wedstrijd tegen Madrid afsloot, als de absolute eigenaar van de wedstrijd. Hij scoorde het eerste doelpunt na hulp van Neymar, met een prachtige definitie die de fans aan het denken zette Ronaldo Nazario. Hij had echter het tweede doelpunt kunnen maken, waardoor buitenspel een kort voordeel had.

Naarmate de minuten verstreken, begon Los Blancos vertrouwen te winnen en meters te winnen op het veld. Paris Saint-Germain begon zich terug te trekken en vermoordde Karim Benzema’s tattoo van angst. In ongeveer 20 minuten aarzelde de Fransman niet en waagde zijn kans Fatale fout door Donnarumma Om dingen gelijk te maken voordat je het netwerk nog twee keer vindt. Bekijk hier de hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijd:

Wedstrijd Real Madrid vs Paris Saint-Germain: wedstrijdvoorbeeld

Messi, Neymar en Mbappé tegen Benzema, Vinicius Junior en Asensio. Het is tijd voor een van de spannendste games van het jaar. Real Madrid zal hosten Paris Saint Germain Vandaag in het Santiago Bernabeu in een van de meest langverwachte wedstrijden UEFA Champions League 2021-2022 Ronde van 16. Hier vind je de starttijd en waar je de UCL Series 2-game gratis online kunt bekijken of streamen vanuit verschillende delen van de wereld. Als je het live vanuit de VS wilt bekijken, stel het dan in op fuboTV (gratis proefperiode van 7 dagen) of Paramount+ (gratis proefversie)En als je in Canada bent, kun je het bekijken op dazn.

READ  Hoe je elke 2021-wedstrijd live kunt bekijken

Kylian MbappéWie maakte het winnende doelpunt voor hem? Paris Saint Germain In de heenwedstrijd in het Parc des Princes werd hij doordeweeks op training geraakt en was er tot de laatste minuut onrust in het team. Echter, de Franse ster Mauricio PochettinoHet team van de coach zal beschikbaar zijn om te spelen in het Bernabéu.

Ondertussen zal Real Madrid proberen het parcours van de reeks te veranderen en een plek te bemachtigen in de kwartfinales van de Champions League 2021-2022. Ze zullen echter twee significante afwezigen hebben: Casemiro en Ferland Mendy. Spanje nationale team training Carlo Ancelotti Hij won zijn laatste drie competitieduels en ik wil zijn reeks overwinningen vandaag verlengen tegen PSG.

wij: 15.00 uur (oosterse tijd)

Wedstrijd Real Madrid vs Paris Saint-Germain: hoe te kijken, tv-zender en live-uitzending

Argentinië: Star+, ESPN Argentinië
Australië: Stan Sport
Bangladesh: SONY TEN 2 HD, SONY TEN 2, Sony LIV
België: VTM 2, Club RTL, Proximus Pickx, Pickx + Sports 2
Brazilië: HBO Max, GUIGO, TNT Go, Estádio TNT Sports, TNT Brasil