‘Crap’ – Nationale media doen uitspraak over doelpuntloos gelijkspel Leicester City tegen PSV Eindhoven

Leicester City werd in de kwartfinales van de European League in het King Power Stadium geconfronteerd met een doelpuntloos gelijkspel van Nederlandse rivaal Eindhoven.

The Foxes zullen nu in Nederland moeten proberen te winnen als ze aanstaande donderdag (14 april) een uitstapje maken naar het Phillips Stadium. Bij winst gaan ze door naar de halve finales van het toernooi.

Zo berichtten de nationale media over de wedstrijd…

Wachter

Barnes en Iheanacho nemen geen risico omdat Leicester onder PSV-controle staat

Het was niet de perfecte avond voor Leicester, maar het zou dwaas zijn om zo pessimistisch te zijn op een Europese avond waarin een vrijgoal uit Eindhoven, die de afgelopen weken vier en vijf scoorde tegen de oppositie, grotendeels stil was.

De indrukwekkende Kiernan Dewsbury-Hall vergeleek het opnieuw met een schaakpartij en Brendan Rodgers moedigde het levendige optreden van zijn team aan, zelfs als ze er niet in slaagden een onschatbare winnaar te vinden om naar Nederland te gaan. Voor de fans was dit een levendige wedstrijd die de eetlust opwekte voor de tweede etappe in Eindhoven volgende week, toen de halve finaleplaats bij de opening was. Europa Conference League Het zal voor het grijpen liggen.

Het was de eerste Europese kwartfinalewedstrijd van Leicester sinds hun vertrek uit de Champions League naar Atletico Madrid onder Craig Shakespeare vijf jaar geleden, en hoewel het niet hun favoriete competitie zou zijn, hield Rodgers vol dat zijn kant niet in staat is om hun neus op te halen voor de wedstrijd. . De kans op het winnen van de beker.

READ  Sri Lanka, Zimbabwe en Nederland domineren het CWC23 Qualifying Team voor het toernooi

Lees hier het volledige rapport.

dagelijkse mail

Leicester vertrokken met spijt van grote fouten in doelpuntloos gelijkspel met PSV Eindhoven

Leicester City heeft spijt van naderende fouten, wat betekent dat ze volgende week tegen PSV Eindhoven voor een enorme taak staan ​​om hun eerste Europese halve finales te bereiken.

Kelechi Iheanacho raakte het net met alleen de doelman die hem versloeg en Harvey Barnes raakte de lat in de laatste minuten van de eerste helft, waardoor Leicester in Nederland moet winnen om door te gaan naar de kwartfinales van de European Conference League, hoewel ze ook fortuin aan hun zijde toen PSV Eindhoven werd ontzegd van wat leek op een duidelijke strafschop, waarbij de VAR pas in de finale werd gebruikt.

PSV Eindhoven verdiende in ieder geval een gelijkspel uit een spannende wedstrijd, nadat ook Mario Gotze al vroeg dichtbij kwam. “Het was een duidelijke penalty”, aldus PSV-coach Roger Schmidt. “Maar ik ben geen grote fan van de VAR, dus ik mag niet klagen.

Luchtsporten

De wedstrijd in de kwartfinales van de European Conference kwalificeerde zich na de heenwedstrijd zonder doelpunten

Leicester en PSV Eindhoven hadden een vermakelijk 0-0 gelijkspel in King Power Stadium om de kwartfinales van de European Conference League te verlaten voor de terugwedstrijd volgende week.

Harvey Barnes raakte de lat met een klinkend schot in de eerste helft in wat voor Leicester de beste kans van de wedstrijd was, maar de ploeg van Brendan Rodgers kon niet doorbreken voor de reis van donderdag naar Nederland.

PSV Eindhoven, met Mario Gotze, winnaar van de Wereldbeker 2014, begon goed en kwam zo dicht mogelijk bij de Duitser die voor het doel werd gespeeld nadat hij in de tweede minuut de buitenspelval had doorbroken, maar zijn poging werd gedwarsboomd door de uitgestrekte Kasper Schmeichel.

onafhankelijk

Leicester op gelijke hoogte met PSV Eindhoven in de heenwedstrijd van de European League

Leicester miste een kans om de kwartfinales van de Europa League te domineren na hun 0-0 gelijkspel met PSV Eindhoven.

The Foxes vertrekken volgende week naar Eindhoven zonder enig waardevol voordeel na een strakke, competitieve heenwedstrijd in het King Power Stadium.

Harvey Barnes raakte de lat en Kelechi Iheanacho miste in de eerste helft een gouden kans om Leicester cruciale ademruimte te geven.

BBC Sport

De kwartfinale van de UEFA Conference League kwalificeerde zich in Leicester na de doelpuntloze heenwedstrijd tegen PSV Eindhoven in het King Power Stadium.

De ploeg van Brendan Rodgers heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, maar ze bleven hopen om de titels aan het einde van het seizoen te winnen.

De gastheren kwamen dicht bij het doorbreken van de impasse aan het einde van de eerste helft, maar energieke vleugelspeler Harvey Barnes raakte de lat na een 1-2 doelpunt met Kelechi Iheanacho.

READ  French Open: Bobana-Middelkoop naar halve finale herendubbel

Wat vind je van het optreden van Leicester City tegen PSV Eindhoven? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder…