French Open: Bobana-Middelkoop naar halve finale herendubbel

In de andere kwartfinales versloegen Marcelo Arevalo en Jean-Julian Roger een gevechtspoging van de Braziliaan Rafael Matos en David Vega Hernandez uit Spanje en scoorden een 7-6 (6) (6), 6-3 overwinning.

Het Spaanse duo Marcelo Granollers en de Argentijnse Horacio Zeballos bereikten de halve finales, na in de kwartfinales het Nederlands-Britse duo Wesley Kolhoff en Neil Skopsky te verslaan. Het duo, dat met 3-6, 6-3, 6-4 won, won als team zes titels op tourniveau en bereikte voor het eerst de halve finale van de Franse Open.

Het duurde een uur en 55 minuten om hun tegenstanders uit de competitie te slaan. In de halve finales treffen donderdag het Kroatische en Amerikaanse duo Ivan Dodig en Austin Krajicek elkaar.

Dodig en Krajicek verslaan het Amerikaans-Britse duo Rajiv Ram en Joe Salisbury met 3-6, 7-6 (9), 7-6 (10) in de kwartfinales.

Ondertussen verloor het Indo-Tsjechische duo Sania Mirza en Lucy Hradika in het damesdubbel van het Amerikaanse duo Coco Gauff en Jesica Pegula met 4-6, 3-6 in de derde ronde van het damesdubbel. Het Amerikaanse duo nam een ​​vroege voorsprong in Stade Simone Mathieu in Parijs toen ze Mirza-Hradika braken in hun wedstrijd en vasthielden aan hun service om 3-0 op te schuiven.

Het Indiase en Tsjechische duo verpletterde Gauff-Pegula twee keer en maakte er 4-5 van, maar het bleek te laat voor hen, want ze verloren de eerste set met 4-6. Het zaadduo Mirza en Hradika kwamen sterk terug en braken hun achtste geplaatste tegenstanders in de eerste helft en pakten het uit om een ​​2-0-voorsprong te nemen.

READ  Ronald Koeman onthult het verlegen verzoek van Pep Guardiola aan Manchester City-verdediger Nathan Ake

Het Amerikaanse paar keerde terug naar de eerste opslag in de derde game en brak in de volgende ronde om de stand met 2-2 in evenwicht te brengen. Het duo kwam met 3-3 op gelijke hoogte, maar daarna wisten Gave en Pegula de wedstrijd weg te houden van Mirza-Hradika die drie wedstrijden op rij won.