Storm Reed wint haar eerste Emmy voor haar rol in HBO's The Last of Us – Deadline

Storm Reed wint haar eerste Emmy voor haar rol in HBO's The Last of Us – Deadline

Storm Reed is de nieuwe Emmy-winnaar na de grote overwinning van vanavond voor Beste gastactrice in een dramaserie voor haar werk aan de HBO-serie. De laatste van ons. De 20-jarige portretteerde Riley Appel naast sterren Pedro Pascal en Bella Ramsay.

'Ik wist niet echt waar ik aan begon toen ik me aanmeldde als Riley De laatste van ons. “Ik wist dat het speciaal zou worden, maar ik wist niet dat het zo speciaal zou zijn”, vertelde Reed zaterdagavond backstage aan de media tijdens de Creative Arts Emmy Awards.

“Ik ben zo dankbaar voor dit programma, omdat ik hierdoor weer verliefd werd op het vertellen van verhalen”, vervolgde ze. “Het is niet dat ik de liefde voor het vertellen van verhalen heb verloren, maar ik denk dat het mijn rol daarin is De laatste van ons Het heeft mijn liefde en passie voor het kunnen vertellen van betekenisvolle verhalen en het vertegenwoordigen van jonge vrouwen, jonge zwarte vrouwen, jonge vrouwen en queer zwarte vrouwen echt versterkt. Ik ben dankbaar voor Bella, Craig [Mazin] En het hele team om de show te maken. Het was absoluut speciaal om naar te kijken, en ik zeg altijd dat ik het gevoel heb dat ik een grote fan van de show zou zijn, zelfs als ik er geen deel van uitmaakte.

De laatste van ons Hij verlaat de eerste avond van de prijsuitreiking met in totaal 8 gouden beelden, de meeste 's nachts. Naast gastactrice in een dramaserie voor Reed won Nick Offerman gastacteur in een dramaserie, en de show won ook een Emmy Award voor uitstekende prothetische make-up, visuele effecten, hoofdtitelontwerp, geluidsmontage, geluidsmixing en beeld. Bewerken.

READ  Newsmax tekent deal met Foxtel-streamingplatform Flash News

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *