Kim Kardashian werd uitgejouwd bij Netflix’s Tom Brady Roast

Kim Kardashian werd uitgejouwd bij Netflix’s Tom Brady Roast

Kim Kardashian kreeg zondagavond gemengde reacties van het publiek bij Tom Brady’s Roast.

De reality-tv-ster en zakenvrouw betrad het podium met een glas champagne in de hand. Ze kreeg aanvankelijk applaus en zei als antwoord “bedankt”. Maar toen overstemde het boegeroep het gejuich en Kardashian stopte om even te kijken. ‘Oké, oké, oké,’ zei ze, een beetje lachend.

Buiten het scherm kun je Hart horen zeggen: “Wauw, wauw.”

Het gejoel nam af en Kardashian begon haar grappen te maken.

Ze verwees naar geruchten die ooit de ronde deden dat zij en Brady aan het daten waren. ‘Ik weet dat er geruchten gaan dat we daar waren, en ik zal nooit zeggen of we dat wel of niet deden’, zei ze. “Ik zal gewoon een bandje vrijgeven.”

‘Maar ik weet dat het nooit gaat lukken’, vervolgde ze, waarbij ze opmerkte dat Brady een voormalige atleet is met sterke jukbeenderen en ‘zijdeachtig haar’.

“Je doet me nu veel aan mijn stiefvader denken”, grapte ze over Caitlyn Jenner. ‘O, een deel van mij denkt dat je dat wilt [date] Gewoon voor mij om mijn kleding te passen. Ik weet dat de overstap van de NFL erg moeilijk was. Maar ik denk dat mijn stiefvader een geweldig voorbeeld voor je is. Ze is een van de beste atleten ter wereld die bewijst dat je alles kunt doen in dit volgende hoofdstuk van je leven. “Je kunt een commentator worden, een extreemrechtse Republikein of zelfs een sterke, zelfverzekerde vrouw.”

‘Eerlijk gezegd vind ik het moeilijk om te zien hoe mensen je grillen,’ voegde ze eraan toe. “Maar ik denk dat genoeg van mijn familieleden hebben geholpen bij het verdedigen van voormalige voetballers”, grapte ze over haar overleden vader, Robert Kardashian, die deel uitmaakte van het verdedigingsteam van OJ Simpson tijdens de moordzaak van laatstgenoemde.

Toen Brady later het podium betrad, sprak hij al snel over Kardashians ex-man Kanye West.

‘Heel erg bedankt dat je hier bent,’ zei hij tegen haar. ‘Ik weet dat Kim doodsbang was om hier vanavond te zijn. Niet om die reden, maar omdat haar kinderen thuis zijn bij hun vader.’

Grootste braadstuk aller tijden: Tom Brady, Dat deel uitmaakte van het Netflix Is a Joke Fest, werd live uitgezonden, wat Netflix omschreef als de eerste braadstuk ooit dat live werd uitgezonden zonder montage. De festiviteiten werden gehouden in het Kia Forum van Los Angeles in Inglewood.

READ  Marilyn Manson geeft zich over in arrestatiebevel in New Hampshire

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *