SnakePit ronde tafel: rijtijd

Wie vangt in 2023 de meeste ballen voor Arizona?

Spencer: Mark Melancon. Ik denk dat hij begint te werken en met betere armen voor zich zal er gedurende het seizoen minder druk zijn. ALTERNATIEF: Scott McGough omdat hij zeehondenervaring heeft – hij zal de volgende zijn als/wanneer Melancon weer een Bumgarner-seizoen haalt.

Justin: ga met mcgo. Als hij faalt, kan zijn bijnaam mcOUCH zijn.

moskeeën: Ik ben het hier meestal met Spencer eens. Ik denk niet dat een van de jongere kandidaten genoeg kansen krijgt in 2023.

dpax europa: Nu kun je melancon zeggen.

steven: melancon. Je moet ook veel kansen hebben.

makakilo: Melancone is een sterke kandidaat voor reflux. Hij kan fans verrassen met zijn uitstekende optreden en scoort elke keer veel ballen Dit artikel is van de grond af aan een slangenkuil.

Aan de andere kant, als hij dat niet doet, kan Zach McAllister worden opgeroepen bij de minderjarigen. McAllister had een hogere fastball-snelheid, beter slaan tegen slagmensen, beter puffen op elke worp en minder ballen in het spel (naast homers) per strikeout. Voor meer details zie Dit artikel is van de grond af aan een slangenkuil.

Verdedigers noemden het D- De eerste vrouwelijke highballmanager. Wat is uw reactie?

Spencer: Prachtig! Ik hoop dat haar spelers haar vaardigheden accepteren en genieten van de kansen en geschiedenis die voor hen openstaan ​​in 2023. Helaas loopt honkbal (en door mannen gedomineerde sporten in het algemeen) achter op het gebied van gendergelijkheid, dus ik vind het een beetje teleurstellend. Eerste vrouwelijke eersteklas manager in 2023… een mooi moment voor honkbal, maar het benadrukt al het seksisme dat de sport nauwelijks onder de oppervlakte verbergt.

Justin: Het is erg cool, en ik wens haar het allerbeste. Ik herinner me dat ik vorig seizoen een fanpost deed waarin ik Rachel Palkovic (Tampa Tarpons) besprak als onderdeel ervan. Ze controleerde het hele seizoen regelmatig de prestaties van haar team. Ik weet zeker dat ik het ook een paar keer in Snake Bytes heb genoemd. In het geval van Balkovec tenminste, wedijverde haar pre-aanwervingscarrière met een mannenbaan, een baan op een laag niveau, een promotie, ze ging naar Europa om ervaring op te doen en andere kansen, enz., enz.

Ik ben het eens met de tweede punten van Spencer.

moskeeën: Ik ben blij voor haar. Ze is een geweldige trainster. Als ze een man is, is de kans groot dat je deze kans een paar jaar geleden krijgt. Als het goed gaat, zou ik graag zien dat de stichting het weer omhoog schuift.

dpax europa: dit is goed. Als ze de kwaliteiten en resultaten heeft om het te ondersteunen, welkom. Het voetbalteam van mijn kinderen heeft dit seizoen drie vrouwelijke coaches en zij zijn de beste die hij tot nu toe heeft gehad in zijn korte voetbalcarrière, dus ik ben het helemaal eens met de vrouwen in wat als mannelijke sportteams zou worden beschouwd.

READ  Quick Talk: Alina Sundar - University of Georgia Athletics

steven: dat allemaal. Ze heeft veel speel- en coachingervaring om een ​​gekwalificeerde kandidaat te zijn. Het is slechts de eerste stap op een lange reis naar gelijkheid.

makakilo: goede keuze! Het maakte indruk op me om de volgende drie redenen:

Ze heeft haar doel uitgesproken en na 9 jaar een groot deel daarvan bereikt – wauw! “Mijn belangrijkste doel is om hoofdtrainer te worden, met pensioen te gaan en dan met kleine kinderen in Yellowstone of Yosemite of waar dan ook in het Westen te werken.” – Veronica Jagonik, april 2014

Ze overleefde een zeer competitief proces om geselecteerd te worden om gedurende 7 maanden te coachen in honkbal bij de Diamondbacks (april-oktober 2021). Het is echter haar belangrijkste verantwoordelijkheid die de meeste indruk op mij maakte. Ze was “verantwoordelijk voor alle technologie tijdens wedstrijden en trainingen, zoals Trackman, Blast en BATS.” – LinkedIn profiel

Een van haar vele sterke punten is communicatie en verbinding met mensen. “Ik denk dat sommige van de beste coaches – ze zijn duidelijk goede inhoud en dat heeft ze. Maar ik denk ook dat ze ongelooflijke connecties zijn en zij is zeker een van die.” – Jos Barfield

Welk team kies jij om te winnen? Groep A in de WBC?

Spencer: Nederland. Ze gaan verliezen en geen van de anderen heeft me goed genoeg verslagen. Maar de schoonheid van honkbal kan gebeuren (zie: Phillies spelen in de World Series 2022 en maken het best leuk). |

JustinJa zeker Nederland: Ja, zeker Nederland.

moskeeën: Deze groep verliest Nederland. Taiwan heeft de vuurkracht niet en ligt lange tijd op de plank. Cuba is nu een puinhoop, hoewel MLB dat probeerde op te lossen, weigerde Cuba. Goed, ik hoop dat ze plat op hun gezicht vallen.

dpax europa: Er zijn natuurlijk wat gevoelens van mijn kant, en zoals Jack al zei in mijn bericht, is de line-up op het veld niet zo sterk als de positiespelers, maar gezien het feit dat ze het altijd goed hebben gedaan in de WBC, lijkt de staf veel op de laatste tijd. toernooien en de spelers kennen elkaar goed, zou Nederland favoriet moeten zijn om deze poule te winnen.

steven: Ik zal tegenstrijdig zijn en Cuba zeggen.

makakilo: Nederland.

Het team verloor van JB Bukauskas op ontheffingen. Verandert dit uw mening over de handel van Greinke?

Spencer: Niet correct. JBB was verliefd op me, maar al snel werd duidelijk dat het altijd een gezonde aansprakelijkheid zou zijn. Zelfs in 2019 voelde het als een toss uit een loterij. Bear was een grote universiteitsslagman en Martin was een goede, zij het destijds uit een slecht boerderijsysteem. Dat Rojas überhaupt succesvol is geweest, maakt het een groot ding in mijn gedachten (aangezien we ook geld hebben bespaard, wat volgens het team belangrijk is). Als Beer of Martin waarde kunnen toevoegen aan het team voordat ze vertrekken, zal ik het overwegen inclusief een hele goede taart.

READ  Hoop van eerstgeboren kinderen op Heksenketel Leeuwarden: 'Aandacht krijg je alleen door te presteren'

moskeeën: Ik ben een beetje teleurgesteld dat JBB niet gezond genoeg kon blijven om een ​​auditie te krijgen voor een heel seizoen. Blessures komen echter regelmatig voor. Als zodanig vind ik dit niet tegen Greinke-handel. De Diamondbacks hebben zich gericht op een verscheidenheid aan spraakmakend opkomend talent. Het hebben van zelfs maar één zo’n uitmuntend talent was het criterium voor een “goede” handel. Ze lijken het voor elkaar te hebben gekregen en krijgen misschien nog meer, hoewel die klok snel opraakt.

dpax europa: Niet correct. Ik denk dat het belangrijkste doel van de Diamondbacks was om van Greinke’s contract af te komen en zoveel mogelijk waarde terug te winnen. Het lijkt erop dat ze een solide speler van MLB-kaliber terug hebben, ook al is hij niet de speler die ze verwachtten, en dat is echt een goede comeback.

steven: Ze schakelden JB uit door hem niet aan het seizoen te laten beginnen na de warmwaterbrontraining op de 21e en ik denk dat dat zijn groei en zijn zelfvertrouwen heeft belemmerd. Stel je voor dat je een goede show neerzet, je niet door elke rug laat rennen, en het team wil je nog steeds niet bij het team brengen. En toen hij de kans kreeg, was het pas twee weken later. Ik zou het nog steeds niet erg vinden om te handelen, de vooruitzichten zouden niet vervagen. dat gebeurt.

makakilo: JB Bukauskas was geen deal-wisselaar. De Diamondbacks kwamen als beste uit de bus in de Greinke-handel. Grienke verdiende na de handel 6 bWAR met een salaris van ongeveer $ 85 miljoen, met D-backs voor ongeveer $ 26 miljoen. D linebacker won van Josh Rojas die 3,5 bWAR had.

Aan de andere kant, als we naar het grotere plaatje kijken, is het mogelijk dat de handel weg van Greinke zou kunnen leiden tot de ondertekening van Madison Bumgarner, Vijfde slechtste decennium door de Diamondbacks en de kosten van de op twee na hoogste draftkeuze van de Diamondbacks. Bumgarner had nog twee seizoenen op zijn contract. Als hij 3 oorlogen per seizoen kan winnen, is hij een uitstekende kandidaat voor de onbezongen kampioen.

Als de Diamondbacks Greene zouden houden, zou er absoluut geen reden zijn (ja, ik weet dat Hazen iets zei over altijd meer pitching nodig hebben) om Bumgarner te halen.

Op het moment van de handel, i boekenIk dacht dat er geen kans was dat de D-backs Bumgarner zouden willen contracteren, omdat 1) het contracteren van hem zou betekenen dat ze een draft-pick zouden verliezen (hun op twee na hoogste pick), en 2) ze gewoon Greinke hebben geruild, die een betere werper is, zij het ouder dan 6 jaar. [this turned out to be absolutely true, 4.9 bWAR compared to 0.3 bWAR, 2020 through 2022]…”

READ  BBC en ITV onthullen schema WK 2022

Waar kijk je min of meer naar uit aan het nieuwe evenwichtige rooster?

Spencer: Als iemand die niet in Arizona woont en de Diamondbacks in alle 30 MLB-parken wil zien spelen, ben ik verheugd dat ik veel kansen krijg om ze in AL-parken te zien!

Oh. En de Dodgers spelen niet een paar keer per jaar. Dat is ook leuk.

Justin: meh. – haalt zijn schouders op –

moskeeën: De ongebalanceerde tafel bevalt me ​​niet meer sinds de introductie ervan, dus ik ben erg blij met deze verandering. Ik ben het echt zat om NL West-teams te zien. Als ze nu al met twee andere teams zouden uitbreiden, zodat ze overlap in het reguliere seizoen kunnen elimineren, zou het geweldig zijn.

dpax europa: Prachtig. Minder wedstrijden aan de westkust betekent vriendelijkere uitzendtijden in Europa, en dat betekent meer kansen voor mij om de Diamondbacks live te zien spelen.

steven: Ik ben NL West beu. Ik wil Dodgers niet vaker zien dan nodig is.

makakilo: Het uitgebalanceerde schema zal wedstrijden toevoegen tegen teams die de Diamondbacks zelden hebben gespeeld. Dit betekent dat we zelden tegen spelers strijden en dat rivaliteit tegen strategieën misschien zelfs zelden voorkomt. Het zal interessant zijn op manieren die moeilijk te voorspellen zijn, maar potentieel opmerkelijk of zelfs merkbaar.

Een ander punt is dat veel wedstrijden als underdog tegen de Dodgers en Padres stressvol kunnen zijn. En ik wou dat de Diamondbacks minder wedstrijden zouden spelen tegen de Californische teams, want voor mij zijn ze inbegrepen.

Wat is het beste racenummer aller tijden?

Spencer: 500 mijl van The Proclaimers. Net als Ted en Marshall kan ik er keer op keer naar luisteren terwijl ik in de auto zit!

Justin: Eerlijk gezegd, toen ik auto’s bezat, luisterde ik niet naar muziek tijdens het rijden. Slechthorend zijn, is dit misschien een onbewuste veilige zaak? Ik weet het niet.

moskeeën: Het is lang geleden dat ik erover heb nagedacht, dus ik zal gaan met wat ik in mijn jeugd van deze vraag vond – Rush’s “Red Barchetta”.

dpax europa: Met Kerst en Oud en Nieuw reed ik 36 uur tussen Spanje en Nederland en luisterde nauwelijks naar de radio of muziek. Soms speel ik wat muziek op korte trips ’s nachts, en de karaoke-achtige zang is altijd goed op dat moment. Ed Sheeran doet het voorlopig goed.

makakilo: De mix van nummers is waarschijnlijk groter dan elk nummer. Enkele van de nummers die in je opkomen zijn Blue Skies, Turn the Beat Around, Don’t You Worry ‘Bout a Thing en Take Me Home Country Road.

You May Also Like

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *