Mega-weekenduitverkoop van Best Buy — Hier zijn 13 deals die ik ga kopen

Mega-weekenduitverkoop van Best Buy — Hier zijn 13 deals die ik ga kopen

Op zoek naar aanbiedingen dit weekend? Jij en ik allebei, mijn vriend. Ik schrijf deals voor Tom’s Guide en Best Buy is een van mijn favoriete plekken om goede kortingen op technologie te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv of laptop om de overgang naar werk of studie te vergemakkelijken, Best Buy staat dit weekend voor je klaar.

De 65-inch LG C3 OLED 4K-tv kost momenteel $ 1.699 bij Best Buy. Deze deal debuteerde vorige week, en ik kan niet geloven dat hij nog steeds op voorraad is, aangezien hij met maar liefst $ 800 is afgeprijsd. Het is een van de beste OLED-tvs die we bij Tom’s Guide hebben getest, en perfect om thuis de bioscoopervaring na te bootsen.

Een ander hoogtepunt van deze verkoop is een 13-inch MacBook Air M2 voor $ 899 bij Best Buy. We denken dat dit de beste laptop is die je op dit moment kunt kopen, omdat hij aan bijna alle eisen voldoet: geweldige prestaties, een prachtig beeldscherm en een lange batterijduur van maximaal 14 uur.

De dagen van grote deals naderen, maar u hoeft niet te wachten op geweldige deals voor de technologie die u nodig heeft. Ik heb dit weekend de beste deals bij Best Buy verzameld, dus blijf scrollen om mijn keuzes te zien. Zorg er bovendien voor dat u onze Best Buy-couponcodes bekijkt voor meer manieren om te besparen.

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *