Het Amerikaanse U-15 Women’s Youth National Team versloeg Nederland en Duitsland

U-15 Het U-15 Women’s Youth National Team behaalde een paar overwinningen tijdens hun tour door Europa in juni 2023 en versloeg Nederland En Duitsland.

Het Amerikaanse team hield van 4 tot 14 juni een trainingskamp in Europa, met als hoogtepunt twee vriendschappelijke wedstrijden tegen enkele van ’s werelds beste internationals. Nieuwe Amerikaanse U-15 WYNT Hoofd Coach Ciara Grinyan Hij nodigde 20 in 2008 geboren spelers uit voor de tour, een veelbelovende start van zijn ambtstermijn aan het roer van de leeftijdsgroep.

In hun eerste twee vriendschappelijke wedstrijden versloeg de VS Nederland in beslissende 7-0 overwinningen. Vijf verschillende spelers vonden het net terwijl de backline 80 minuten lang sterk bleef. Na Ashlyn Anderson (17′) Na slechts één doelpunt te hebben gescoord in de eerste helft, scoorde de USA zes doelpunten in de tweede helft.

Michaela Johnson (42′ en 43′) en Allemaal kruipen (48 ′ en 62 ′) registreerden elk een beugel in de tweede helft Natalie Soedovsky (60′) en Sierra Dupre (80’+4) waren de doelpuntenmakers.

Na een opwindende wedstrijd tegen Nederland toonde de VS in de finale tegen Duitsland in staat te zijn close games te winnen. De VS en Duitsland bleven bijna de hele wedstrijd puntloos tot de middenvelder van Legends FC Scotty Antonucci Hij scoorde een late wedstrijdwinnaar in de 76e minuut.

Verdedigend speelde de USA 160 minuten shutout-actie tijdens de trip. Doelmannen Evan O’Steen En Liesel Tedmeyer Hij speelde achter een solide achterlijn die aanvoerder was van de San Diego Surfs en verdeelde de tijd tussen de palen. Parel Cecil 1-0 in een zware strijd tegen Duitsland.

READ  België vs. Nederland - Voetbalwedstrijdverslag - 3 juni 2022

Spelers op de Amerikaanse selectie vertegenwoordigden 17 verschillende jeugdclubs en 13 verschillende staten. Op 1 augustus van dit jaar gaat deze leeftijdscategorie over naar de US U-16 WYNT.

US U-15 WYNT-selectie per niveau (club; woonplaats)
Internationale reizen – Duitsland en Nederland

Keepers (2): Evan O’Steen (Solar SC; Grapevine, Texas), Liesel Tedmeyer (Sting Austin; Round Rock, Texas)

Verdedigers (7): Pearl Cecil (San Diego Surf; Encinitas, Californië), Natalie Sudowski (New York SC; Westport, Conn.), Issy Dalke (St. Louis Scott Gallagher; Belleville, Ill.), Makena Holup (Eastern FC; Redmond, Wash .) , Michaela Panella (West New York Flash; East Amherst, NY), Mia Villalbando (San Diego Surf; Bonita, Californië), Vienna Whipple (Crossfire Premier; Bellevue, Wash.)

Middenvelders (6): Scotty Antonucci (Legends FC; Rancho Cucamonga, Californië), Reece Canada (Michigan Hawks; Fenton, Michigan), Sierra Dupre (Pittsburgh Riverhounds TA; Pittsburgh, Pa.), Riley Kennedy (NC Courage Academy, NCC) Holly Springs, Jayden Rodriguez (San Diego Surf; San Diego, Californië), Chloe Sadler (La Roca FC; Hyde Park, Utah)

Vooruit (5): Ashlyn Anderson (Indy Premier SC; Carmel, Ind.), Michaela Johnson (Michigan Hawks; Troy, Michigan), Ella Krall (Lamorinda SC; Berkeley, Californië), Paige Pacinski (SC Del Sol; Phoenix, Ariz.), Ava Stack (Concord Fire; Atlanta, Georgia)