Waarom zou (en mag) niet wachten op de Nintendo Switch Pro

Met geruchten Nintendo Switch 2 In de praktijk vraagt ​​u zich misschien af ​​of dit het huidige bestand is Nintendo Switch Nu de moeite waard om te kopen. Ik weet tenminste dat ik dat ben.

hoewel Nintendo Switch Lite Doe je De gameconsole die je altijd al wilde hebbenIk heb gedebatteerd of ik een complete tuimelschakelaar zou kopen – een die overeenkomt met de naam van het apparaat. Ik ben onlangs naar een nieuw appartement verhuisd, omdat ik denk dat de entertainmentomgeving in mijn woonkamer baat zou hebben bij een feestvriendelijke gameconsole.

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *