Victoria Justice zegt dat het filmen van haar eerste seksscène 'ongemakkelijk' was

Victoria Justice zegt dat het filmen van haar eerste seksscène 'ongemakkelijk' was

Victoria Justice, vooral bekend van haar hoofdrol in Nickelodeon's 'Victorious', zei onlangs in SiriusXM's 'Hits 1 LA with Tony Fly and Symon' dat haar aankomende rol in 'Depravity' vereist dat ze haar eerste seksscène filmt. De ervaring was “ongemakkelijk”, maar de bemanning slaagde er “met flair” in.

“Op mijn eerste dag op de set had ik mijn allereerste seksscène. Ik dacht: 'Echt, jongens?' Gaan we dit voor de eerste dag plannen? Geweldig. Bedankt daarvoor,” zei Justice ongemakkelijk. Ik was er eigenlijk behoorlijk zenuwachtig over en behoorlijk bezorgd over de hele situatie, en ik dacht: “Heb ik de verkeerde beslissing genomen?” “Ik weet niet of ik dit moet doen.”

‘Ze had veel vertrouwen in onze directeur,’ benadrukte Justice, en hij voegde eraan toe: ‘Hij zorgde ervoor dat ik me er erg op mijn gemak bij voelde en zei: ‘Luister, ik zal je dat van tevoren laten zien. Als je het niet leuk vindt, we zullen het veranderen. ''

‘Depravity’ markeert het regiedebuut van Paul Tamasi, vooral bekend van zijn werk als scenarioschrijver voor films als ‘The Fighter’ en ‘The Finest Hours’ van David O. Russell. De gebeurtenissen in de film draaien om een ​​groep huurders die vermoeden dat hun buurman een seriemoordenaar is, en door hun onderzoek ontdekken ze een kunstdiefstal ter waarde van miljoenen. Justice League schittert tegenover Devon Ross. Taylor John Smith, Sasha Loos en Dermot Mulroney.

“Ik denk dat mensen soms denken dat het filmen van seksscènes of iets dat op een intieme scène lijkt heel sexy is… dat is het echt niet. Eerlijk gezegd is het ongemakkelijk, en er zijn een aantal willekeurige jongens in de kamer die in hun nek ademen en kijken jij,” voegde hij eraan toe. Recht op de ervaring: “De acteur met wie ik werkte, we waren zoveel mogelijk vrienden. We kenden elkaar nauwelijks omdat het de eerste filmdag was. “Hij was een heel aardige man die me een veilig gevoel gaf en die heel beleefd en respectvol was.”

READ  De Amerikaanse volleybalster keert na haar geboorte terug om deel te nemen aan de derde Olympische Spelen | amusement

Justitie concludeerde dat het filmen “heel goed ging” en dat de seksscène “absoluut heerlijk” was. Paramount verwierf afgelopen december de wereldwijde rechten op “Depravity”, hoewel er nog geen releasedatum is vastgesteld.

Bekijk Justice's volledige interview over “Hits 1 LA met Tony Fly en Symon” in de onderstaande video.

YouTube-sticker

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *