Trina McGee onthult waarom Angela niet bij de finale van ‘Boy Meets World’ was – Deadline

Trina McGee onthult waarom Angela niet bij de finale van ‘Boy Meets World’ was – Deadline

Trina McGee Hij vertelt over wat er werkelijk is gebeurd in de seriefinale jongen ontmoet wereld En waarom ontbrak haar personage in de aflevering.

McGee heeft Angela Moore geportretteerd in de laatste drie seizoenen van de ABC-sitcom en terwijl ze op podcast-rewatches verscheen. Bud ontmoet de wereldZe vertelde waarom ze niet meedeed aan de laatste aflevering van de serie.

“Ik kreeg op een nogal vreemde manier te horen van een heel belangrijk persoon waar jullie naartoe gingen… [showrunner] Michael Jacobs en ik zeiden: “We willen het niet in de laatste aflevering. Het neemt op de een of andere manier ons licht,” zei McGee.

Angela’s karakter was de liefdesbelang van Sean Hunter (Ryder Strong) en de beste vriend van Topanga (Daniel Fishel) op de universiteit.

“Ik kreeg te horen dat nadat ik had gefilmd wat de show was vóór de laatste aflevering, die ‘Angela’s Ashes’ heette toen ik wegging. Toen Michael aankondigde dat we nog een show over Angela zouden doen, was ik zo blij dat ik dat deed’ Ik realiseerde me niet dat dit de show zou zijn voor de laatste show,’ voegde hij eraan toe. McGee.

McGee zei dat verschillende leden van haar familie suggereerden dat de reden dat ze een aflevering gaf gericht op Angela was om haar “afgeleid” te houden en weg te houden van de aflevering met “echte kijkcijfers”.

Will Friedel ontkende dat de cast naar Jacobs ging om te vragen dat McGee uit de finale zou worden verwijderd. McGee antwoordde toen: “Ik geloof je. Ik kan het aan je reacties zien. Het zit al heel lang in mijn hoofd en ik heb deze show nog nooit gezien. Ik heb altijd het gevoel gehad, uh… lang.”

READ  Batgirl-regisseurs delen een steunbetuiging van Kevin Feige na filmvertragingen - Deadline

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *