Sam Rubin wordt herinnerd door Scott Mantz, het KTLA-icoon die als presentator diende

Sam Rubin wordt herinnerd door Scott Mantz, het KTLA-icoon die als presentator diende

In de negen jaar dat ik heb bijgedragen aan KTLA-TV in Los Angeles, is mij keer op keer dezelfde vraag gesteld door mensen die mij herkennen van de zender: “Wat is Sam Rubin? werkelijk Liefde?” Het korte antwoord is simpel: bij Sam is wat je zag wat je kreeg. Zo energiek, enthousiast en charmant als hij voor de camera stond, zo was hij ook in persoon.

Wat een getalenteerde professional is hij. Na 33 jaar het gezicht te zijn geweest van KTLA entertainmentnieuws, stopt hij ermee, en je kunt zien hoeveel hij het graag doet. Hij behield hetzelfde niveau van opgewekte energie vanaf zijn eerste dagelijkse nieuwsuitzending om 06.15 uur tot zijn laatste nieuwsuitzending om 10.45 uur – en toen ik hem later op de dag zag op shows, feesten, premières en prijsuitreikingen, was hij zoals dat. Het gaat nog steeds goed. Ik weet niet precies hoe hij het deed, maar hij deed het elke keer.

Pas toen ik af en toe voor Sam inviel, begon ik echt te beseffen hoe moeilijk zijn werk was en hoeveel verantwoordelijkheid die met zich meebracht.

In december 2015 was ik al bijna vijftien jaar producer bij Access Hollywood. Ik had op dat moment wel wat ervaring voor de camera, maar niet veel. Ik was dus verrast toen Sam mij belde en vroeg om voor hem in te vallen op een heel belangrijke ochtend in de entertainmentwereld: de ochtend van de aankondiging van de Golden Globe-nominaties. Het was een hele vroege start, want de nominaties werden net na 05.00 uur bekendgemaakt. Het was de avond ervoor het kerstfeest van KTLA, en Sam wilde daar heel graag naartoe en hij wilde ook de gemoedsrust om het met zijn familie bij KTLA te kunnen vieren zonder dat dat nodig was. Maak je zorgen dat je de volgende dag te vroeg wakker wordt.

Op dat moment was Sam’s al een gevestigd instituut in Los Angeles. Na talloze premières op de rode loper, prijsuitreikingen en pre-shows voor de Oscars en Emmy’s (met zijn prachtige presentatrice Jessica Holmes) – om nog maar te zwijgen van meer interviews met beroemdheden dan wie dan ook kan tellen – heeft hij een geweldige reputatie opgebouwd als een gerespecteerde professional en gerespecteerd zakenman. Klasse actie. Dus meer dan iets anders was ik zeer vereerd dat hij mij deze belangrijke missie toevertrouwde.

Sam moet blij zijn geweest met de manier waarop ik het deed, want dit was de eerste van vele keren dat ik door de jaren heen voor hem had ingevallen. KTLA-ochtendnieuwsEn de laatste is op vrijdag.

De ochtend verliep buitengewoon soepel, dankzij de producers van de beste entertainmentnieuwsafdeling waarmee ik ooit heb gewerkt, om nog maar te zwijgen van de enorme vrijgevigheid van de legendarische ochtendpresentatoren Frank Buckley, Jessica Holmes, Mark Kreski, Megan Henderson, Eric Spielman en Henry. DiCarlo. . Ik was om 11 uur klaar met werken, verliet de studio om 11.30 uur en slechts 20 minuten later hoorde ik het nieuws dat Sam was overleden. Ik was in complete shock. Ik kon het niet geloven. Terwijl ik dit de volgende ochtend schrijf, ben ik nog steeds in shock.

Zoals velen die Sam kenden en het gevoel hadden dat ze Sam kenden, heb ik een dierbare vriend verloren.

Elke keer dat ik Sam zag, begroette ik hem altijd met: “Hier is de Godfather of Entertainment News”, en kreeg ik een grote glimlach terug. Ik zal me die glimlach herinneren, en ik zal me ook herinneren hoeveel steun Sam me gaf, vooral toen ik die het meest nodig had.

READ  De Mississippi State Fair lanceert zijn line-up van entertainment

Een paar jaar geleden voelde ik me extreem gefrustreerd nadat ik werd getroffen door een dubbele klap van persoonlijke en professionele onrust, en dat was precies het moment waarop Sam en zijn geweldige entertainmentproducent, Grace Mendoza, me vroegen om op regelmatigere basis bij te dragen aan KTLA. meestal één keer per week. Dit ging zelfs door tijdens de pandemische lockdown (toen alles virtueel ging) en de dubbele klap van vorig jaar. Ik kan je niet vertellen hoeveel dat voor mij betekende.

Bovendien moedigde Sam mij aan om niet alleen in zijn schoenen te stappen, maar ook om met hem mee te gaan in de ether bij speciale evenementen, zoals de Oscar- en Emmy-voorshows van KTLA en de ochtend voor de nominatie van de Academy Award. Die dagen waren vooral leuk, omdat Sam en ik goed met elkaar konden spelen.

En Sam was vriendelijk genoeg om nog een onvergetelijk feest aan te bevelen in 2021, toen het Skirball Cultural Center een gloednieuwe tentoonstelling onthulde, ‘Star Trek: Exploring New Worlds’, met rekwisieten, kostuums en modellen van over de hele wereld. StarTrekDe geschiedenis is 55 jaar. Hij had iemand nodig met de kennis om speciale vertoningen van klassieke tv-afleveringen en films te programmeren, gevolgd door gehoste vraag- en antwoordgesprekken met hem. StarTrek Acteurs en historici. Sam wist dat ik een levenslange reiziger was, dus toen ze hem vroegen of hij iemand kende die kon helpen, zei hij onmiddellijk: ‘Ik ken die man.’ Tot op de dag van vandaag blijft dit een van de meest professionele en persoonlijke ervaringen die ik ooit heb gehad, en dat heb ik aan Sam te danken.

READ  Drew McIntyre liep naar verluidt de ring uit na het hoofdevenement van de WWE Survivor Series

Dus als mensen mij vragen: “Wat is Sam Rubin?” werkelijk Vind je het leuk?” Ik geef altijd het korte antwoord dat ik hierboven deelde, maar maak ook duidelijk door te zeggen dat Sam vrijgevig was en dat zijn vrijgevigheid onvoorwaardelijk was. Zoals iedereen die in dit veld werkt je zal vertellen, is dat soort vrijgevigheid uiterst zeldzaam. beschouw het nooit als vanzelfsprekend. En dat zal ik nooit doen.

In de toekomst heb ik geen idee hoe de wereld van entertainmentnieuws eruit zou zien zonder Sam, en ik weet niet hoe mijn leven eruit zou zien zonder de steun en begeleiding van Sam. Maar elke keer als ik het ‘ding ding ding’-muziekgeluid hoor waarmee een KTLA’ Entertainment News’-rapport begint, zal ik aan hem denken. Ik zal hem heel erg missen.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *