Parasols hebben geen betekenis in Nederland. Ik ben een douchepakmeisje. ​

Gelijkheidsportadvocaat Merida Miller, 32, emigreerde in 2017 vanuit de oostkust van de Verenigde Staten naar Amsterdam. Hij is de oprichter Het plan is riskantNa het schoolprogramma voor meisjes die stereotypen doorbreken door middel van activiteiten als boksen, skaten en kunst en zelfvertrouwen opbouwen. Het is net als Stropawfel, maar het moet oud zijn; Ze houdt van tulpen, maar twijfelt aan de redenen waarom Gjugenhope niet kon zondigen.

Hoe ben je in Nederland terecht gekomen?

Het is een beetje romantisch en een beetje werk. Op een bepaald moment in mijn leven had ik een grote verandering nodig en wilde ik altijd in Europa wonen. Mijn vriend woonde in het Engels en in Londen, dus we wilden het verlaten en een plek zoeken voor een nieuwe start.

Ik werkte op dat moment in Under Armour. Ze hebben hier een kantoor, dus ik ging naar ze toe en kwam in het weekend om te zien hoeveel we van Amsterdam houden. Het was februari, het was koud, het regende, het was nat, we zeiden: “Ja. Ja. Dat is geweldig. Ik zou graag naar het kantoor in Amsterdam gaan en een interne werkbeoordeling indienen waarvoor ik erg dankbaar ben dat ik dit mogelijk heb gemaakt.

Hoe zou u een buitenlander, een dwergpapegaai, een immigrant, een international, enzovoort omschrijven?

Hmm. Lovepad-galerij, misschien. Hoewel mijn vriend hier niet kwam omdat we ruimte wilden voor een cv, denk ik dat het een kom met liefde was. We houden allebei zoveel van Amsterdam. Ik denk dat dit de juiste maat stad is. Ik ben geen meisje uit de grote stad. Deze plek is groot genoeg om altijd te gebeuren. Wat Expo betreft, ik denk dat ik een beetje onder de gemeenschap sta.

Hoe lang ben je van plan te blijven, en waarom?

Dit is een moeilijke vraag, ik denk dat het een moeilijke vraag was waar we vorig jaar allemaal mee te maken kregen met Corona. Ik verlies de toegang tot mijn familie. Naar Amerika willen gaan is voor mij de grootste balans. Maar aangezien dit project gewaagd en succesvol is, wil ik zien hoe ver ik kan gaan. Ik hou zo veel van Amsterdam. Mijn partner en ik zeggen dat we zullen evalueren wat we willen doen over 2-3 jaar, maar nu zijn we hier.

READ  Boulder House: Huurders verhuizen naar het eerste gedrukte huis van Nederland, de Flintstones - geïnspireerd door innovatie

Spreek je Nederlands en hoe heb je dat geleerd?

Nee, dat doe ik niet. Maar meestal begrijp ik dat. Ik ben erg goed in het nemen van aanwijzingen voor het milieu, ik kan het tot op zekere hoogte lezen, maar ik heb het er nog niet echt over. Ik neem graag een week vrij en doe meer intensief onderzoek, maar mijn werk vergt zwaar, ik werk elke dag van de week en heb nu niet het mentale vermogen om iets nieuws toe te voegen. Volgend jaar, als het om werk gaat, een beetje meer

Wat is je favoriete Nederlandse ding?

Veel … eerste druppel voor mij. Ik hou van zwarte drank, zoals drop. Dit zijn de schoenen die ik elk jaar op de Albert Cube Market koop. En dit Stro wafelsMaar ik hou van ze naarmate ze ouder worden. Houdt niet van vers ijzer; Ik hou echt van de zeer goedkope auto die je bij de vrachtwagen koopt. ik hou van Bitter En mosterd.

Maar de synchroniciteiten waarmee ik niet echt kan leven. Als ik terugga naar de VS, zal ik ongeveer 100 paar in mijn koffer stoppen. Eerlijk gezegd, alle geschenken die ik bij me heb als ik terugkeer naar de Verenigde Staten. Ze zijn erg licht van gewicht. Wanneer mensen op deze Facebook-forums vragen wat ze als cadeau moeten meenemen: armbanden – ongetwijfeld.

Hoe ben je Nederlands geworden, en waarom?

Het maakte me aan het lachen. Tweemaal per week, elke week, ga ik naar Skateboard om meer te weten te komen over skateboards, skateboardhapjes en soms kapotte, roestige baby’s die borstvoeding geven. Regen en wind – wat dan ook, je ziet me door de stad duwen. Hier geen versnellingen voor. Dit is niet een van die mooie elektrische apparaten VrachtfietsDit is ouderwets VrachtfietsIn de Verenigde Staten weet ik niet eens wat het is Vrachtfiets Het was. Ik weet hoe ik moet fietsen, maar ik fiets niet omdat het erg gevaarlijk is om de straat op te gaan waar ik woon.

Het weer is hier niet mijn favoriet, maar het lukt me wel. Ik heb goedkope regenbroeken, actiebroeken of wat dan ook, wat je ook draagt, het glijdt weg. Ze hebben een lange levensduur. Ik heb ze overal neergezet. Ik heb ongeveer 1000 regenjassen. Amsterdam is een stad die meer waait dan ik had verwacht. Paraplu’s slaan me nergens op, dus ik ben een douchepakmeisje.

Welke drie Nederlanders (levend of dood) zou je willen ontmoeten?

Eerste Xiaojing ZhaoHij is een geweldige schilder en gebruikt zijn talent en media om te vechten voor raciale gerechtigheid en de bevrijding van LGBTQI +. Hij heeft deze coole stickers onlangs gemaakt Hivos Overal zeggen ze: “Ik ben vrij.” Ze zijn mooi. Ik vind het geweldig hoe geweldig het is om zijn werk te delen en ervoor te zorgen dat het allerlei soorten mensen en gezichten weerspiegelt. Hij gebruikt zijn medium, tekening en onderscheidende stem als platform om anderen te inspireren.

skiër Pipion mentaalDrievoudig gouden medaillewinnaar op de Paralympische Winterspelen. Drie of vier jaar geleden zag ik hem een ​​privégesprek houden bij Detox, en ik was erg ontroerd. Het was vol vuur toen alles voorbijging. Ik leerde mensen met een handicap dingen als skiën en skiën, wat verreweg mijn favoriete baan is, dus toen ik haar dit hier zag doen, was het vergelijkbaar met de mijne omdat ze nergens bang voor was.

De laatste drie: Lakisha, Veronica en Sona. Het zijn drie jonge vrouwen die een onderneming zijn begonnen Duw naar binnen Leerplicht Racisme en discriminatie op Nederlandse scholen. Wat ik leuk aan hen vind, is dat ze de oproep tot actie zagen, een ruimte creëerden en deze volgden. Ik hou van wat ze doen.

Wat is je beste reisbestemming?

Breng goede wandelschoenen mee! Mijn favoriete ding over Amsterdam is wandelen door de straten. Ik vind dat elke buurt zijn eigen karakter heeft, mensen blijven bij Sentrum en Jordan, ze zijn mooi, maar Nord en Ost zijn erg cool en bijzonder. Plaats wat naalden op de kaart voor verschillende plaatsen waar je koffie of ander eten wilt, loop en rol dan onderweg. Wondelpark is prachtig, maar ik vind het niet het mooiste park van Amsterdam. Ik hou echt van Beatrixpark en Flavopark, en ze zorgen ervoor dat je het centrum verlaat.

Vertel ons iets geweldigs dat je over Nederland hebt gevonden

Ik vind het geweldig hoe mysterieus de lay-out en complexiteit van de Kukkenhof-tuinen is. Als je dit in het voorjaar ziet, is het alsof je naar Queen’s Garden in Alice in Wonderland gaat. Alles is mooi, adembenemend – maar, weet je, heel perfect. Het voelt anders.

READ  Derde golfdreiging in Nederland na meer dan 7.425 Govt-epidemieën per dag

De bollen planten zodat ze in de juiste volgorde verschijnen, is een gekke planning. Dit is fantastisch. Ik herinner me dat ik een tuinman vroeg waarom er geen insecten of bijen waren, hij was er zo grappig over, hij was een beetje energiek, keek van links naar rechts. Ik denk dat er insecten in zitten om kruisbestuiving van bloemen te voorkomen als je nieuwe lavendelvariëteiten krijgt. Ik weet niet of er overal een soort pesticidenbel of zoiets is, maar als je erover nadenkt, is het verbazingwekkend en raar.

Wat zou u doen als u maar 24 uur in Nederland was?

Ik ga ’s ochtends naar Friesland en rijd op een Fries paard op het strand. Dit is mijn lijst met dingen die je in Nederland kunt doen. Ik ben altijd al dol geweest op diepvriezers en ze zijn al sinds mijn kindertijd een van mijn favorieten. Ik had een evenement toen ik in de Verenigde Staten was en ik zou het bijwonen. Maar toen ik naar Amsterdam verhuisde, was paardrijden duur, onbereikbaar en wilde ik vrienden ontmoeten bij andere sporten.

Ik zorg ervoor dat ik de trein terug naar Amsterdam kan nemen en naar mijn favoriete cafés kan gaan en wat bonen mee naar huis kan nemen. ik vind het erg leuk Pav Ann MondIk ging wandelen met vrienden en zat ergens op een gracht en genoot van de zonsondergang. Er is niets beters dan boten die in de zon varen. Eindelijk, als het tijd is om te gaan, pak dan een paar sandalen en neem afscheid van dit prachtige stadje.

Lees meer over Project Fearless Hier

Merida Deborah was met Nichols Lee aan het praten

Bedankt voor het doneren aan TouchNewsNL

Het DutchNewsNL team wil graag al onze gulle lezers bedanken die de afgelopen weken hebben gedoneerd. Uw financiële hulp heeft ons geholpen om onze kennis van de coronaviruscrisis in de avonden en weekenden uit te breiden en u op te frissen.

Nederlands nieuws 14 jaar gratis, maar zonder financiële steun van onze lezers kunnen wij u geen eerlijk en accuraat nieuws en artikelen over Nederlandse zaken geven. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Je hebt nog niet gedoneerd, maar als je wilt, Idealiter kan dit worden gedaan via creditcard of PayPal.

You May Also Like

About the Author: Rudie Bunskoek

'Webgeek. Wannabe-denker. Lezer. Freelance reisevangelist. Liefhebber van popcultuur. Gecertificeerde muziekwetenschapper.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *