New York Times kruiswoordraadselantwoorden voor 7 juli 2024

New York Times kruiswoordraadselantwoorden voor 7 juli 2024

Spring naar: het onderwerp van vandaag | Moeilijk bewijs

Donderdag Puzzel — Hallo. Je moet hier zijn omdat je een heel slimme Adam Vincent-puzzel hebt opgelost of geprobeerd op te lossen, en je vraagt ​​je af wat er net met je is gebeurd. Ga zitten, de onderwerpuitlegger zal onmiddellijk op u reageren.

Ten eerste wil ik namens het Woordspel-team onze lezers een fijne Onafhankelijkheidsdag wensen. Deze wens houdt verband met het thema van het kruiswoordraadsel van vandaag en is een hint, geen spoiler.

Ik zou veel gedetailleerder moeten ingaan om het meergelaagde thema van dit mysterie te bederven. Het web van meneer Vincent leverde een zware strijd op, maar ik kwam er uiteindelijk uit, en tegen die tijd had ik gezweet, mijn voorraad angstchocolade opgebruikt en dwaas op mijn voorhoofd geslagen.

Aan de andere kant gaf het overwinnen ervan mij een enorme boost: er zijn aanwijzingen dat de “aha!” Wat we zoeken bij het oplossen van het probleem is Het houdt verband met de afgifte van dopamine – de feel-good chemische stof – in de hersenen.

Dus als je hebt geprobeerd deze puzzel op te lossen en er niet in bent geslaagd, geef hem dan nog een kans. Probeer tegen jezelf te praten. Ik meen het – zeg de woorden hardop terwijl je ze opschrijft. Dit kan je helpen. Wetenschappers zeggen dat je je er geweldig door kunt voelen.

Ter gelegenheid van deze gelegenheid wil de heer Vincent dat wij samen met hem het eerste of tweede couplet van het Amerikaanse volkslied zingen. Gelukkig zijn dit alleen de eerste vijf woorden, anders zou dit het langste kruiswoordpuzzelspel ter wereld zijn.

Hoe weet ik dat het vijf woorden zijn, vraag je? Welnu, we hebben vijf onderwerpen met een reeks gearceerde vakjes aan het einde, en deze vermeldingen zijn op de een of andere manier verbonden met het 3D-uitgezette raster, WACHT OP JE HOED, dat is gedefinieerd als [“Get ready!” … or what to do upon hearing the ends of the answers to the starred clues?].

READ  Senior Apple-medewerkers schrijven brieven aan management, nemen ontslag vanwege terugkeer kantoor

Als we de gearceerde vierkanten groep voor groep verwijderen en van boven naar beneden lezen, krijgen we het volgende:

Oooh
CIIE Instituut
Ken
Internationale Unie van Architecten
Ssi

Stop nu dat laatste stukje angstchocolade in je mond en zeg hardop met mij:

Oh
Hij zegt
Kan
Jij
gezien worden

Toen de dageraad aanbrak, beseften we het! Het zijn de eerste vijf woorden van het volkslied. Maar wacht, er is meer.

We zetten onze hoeden af ​​(of dragen ze) omdat dit gebruikelijk is bij het horen van het volkslied.

Ik ben het eens met de opmerking van de maker: het thema van deze puzzel lijkt op een vlag die in de wind wappert. Goed gedaan, meneer Vincent.

31a. [Six Flags coaster with a Spanish name] Hij is el toro (“de stier”), en Met haar bewezen track record, het valt duidelijk in de categorie “Nee, dank je wel!” Voor mij.

38a. Misschien heb ik in mijn leven niet genoeg tractoren gebruikt, maar ik weet niet zeker of ik zie hoe Ohio zou kunnen zijn. [when written in upper- and lowercase]Het lijkt op een tractor. Ik begrijp dat de O’s de wielen zijn, maar wat zie ik over het hoofd?

58a. De yogahouding die ik het leukst vind, [corpse pose]Het wordt uitgevoerd terwijl ik op mijn rug lig en niet beweeg. Het is puur geluk.

62a. Ik probeerde dit met mijn familie tijdens de brunch, riep opgewonden uit “deze pannenkoek heeft de meeste eieren!”, en ze vroegen me om het niet nog een keer te doen. Maar het bewijs is [Superlative for a quiche or frittata].

READ  Hoe versterk je de zwakkere kant van je lichaam?

4 d. Ik stel me graag voor dat de puzzelredacteuren zo nu en dan een opmerking zagen dat het kruiswoordraadsel te Amerikaans-gericht was, en als reactie daarop moedigden ze de heer Vincent aan om TIM Tam toe te voegen, [“Australia’s favorite cookie”]In plaats van Oreo, dat overal verkrijgbaar is.

7 d. Mijn enige ervaring met balsahout is het kijken hoe mijn vader modelvliegtuigjes verzamelt, maar is het niet een beetje delicaat om erbij te zijn? [used in some surfboards]?

25 D. [Two out of 10] Het zijn de kleine vingers. Het antwoord kan niet een van de andere vingers zijn, omdat deze hier niet in de vierkanten passen.

36 D. Wat een slim idee. [Ambient musician whose name is found in white noise”] ENO is de vader van muziek die op de achtergrond hoort te spelen, maar niet aandachtig beluisterd wordt.

Als je team niet in de Super Bowl zit, moet je er zelf lol in hebben, en voor mij kwam dat erop neer dat ik tijdens het volkslied besefte dat de openingswoorden van het volkslied maar één lettergreep lang zijn. Het idee om deze geluiden te verbergen in woorden als ‘cheerio’ en ‘Beyoncé’ kwam al snel in me op.

Ik werd aanvankelijk verleid door het feit dat “The Star Spangled Banner” zich goed zou uitstrekken op een zondagsnetwerk. In eerste instantie brainstormde ik over een lijst met inzendingen waarin de stemmen voor MAFIA DONS/SHIRLEY/ACOLYTE verborgen zouden blijven, maar ik was bang dat het idee zou vervagen naarmate de tijd verstreek bij de puzzel van zondag. Ik vond het ook niet leuk dat ‘vroeg’ twee lettergrepen waren die het patroon doorbraken.

Toen ik eenmaal besloot een doordeweekse puzzel te proberen, was het een leuke uitdaging om de antwoorden van het onderwerp in het raster te plaatsen. Ik wilde dat de uiteinden van de onderwerpantwoorden dicht bij elkaar lagen, zodat de sprekers de reeks geluiden gemakkelijker konden zien, wat betekende dat ik creatief aan de slag moest met horizontale symmetrie. Van de variaties die ik probeerde, vond ik dit ontwerp het leukst omdat het resulteerde in de schoonste vulling en ook (in mijn ogen) een soort wapperende vlag oproept.

Fijne vierde juli!

Wil je deel uitmaken van het gesprek over de New York Times Games, of misschien hulp krijgen bij het oplossen van een bijzonder netelig mysterie? Hier ben je:

READ  Batterijduur iOS 16: iPhone-gebruikers blijven klagen

Spellingwedstrijdforum

Wordle-recensie

Communicatie metgezel

Los de kruiswoordpuzzels van de New York Times op met onze gids “Hoe de kruiswoordpuzzels van de New York Times op te lossen”. De gids bevat uitleg over de meeste soorten aanwijzingen die je in puzzels tegenkomt en een minitraining aan het einde van elke sectie.

The New York Times Crossword heeft een open inzendingssysteem en u kunt uw puzzels online indienen.

Voor tips over hoe u aan de slag kunt gaan, leest u onze serie Hoe u een kruiswoordraadsel maakt.

De oplossing is bijna klaar, maar moet nog worden gedaan een beetje Wilt u meer hulp? Wij hebben u gedekt.

Spoiler alert: Abonnees kunnen de antwoordsleutel bekijken.

Probeer je terug te keren naar de hoofdspelpagina? Je kunt het hier vinden.

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *