Nederland houdt Duitsland in Amsterdam – Internationale vriendschappelijke razzia | Voetbal Nieuws

Nederland houdt Duitsland in Amsterdam – Internationale vriendschappelijke razzia |  Voetbal Nieuws

Steven Bergwijn scoorde zijn derde doelpunt in twee wedstrijden om de stand op 1-1 te brengen tegen Holland Duitsland na de opener van Thomas Mல்லller in Amsterdam.

M ஜller domineerde de eerste helft voor toeschouwers in de Amsterdam Arena nadat een voorzet van Jamal Musiala viel om een ​​aanvaller uit München op te roepen.

Bergwign, die zaterdag tweemaal scoorde tegen Denemarken, kwam als invaller in de tweede helft en maakte gelijk met een krachtige volley nadat Denzel Dumfries de bal voor het doel kopte.

Spanje 5-0 Albanië

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Hoogtepunten van de internationale vriendschap tussen Spanje en IJsland.

Coach Luis Enrique zette zijn testen voort voor het WK, toen Spanje met 5-0 won in een vriendschappelijke wedstrijd in eigen land tegen IJsland.

Alvaro Morata scoorde tweemaal in de eerste helft en Jeremy Pino en Pablo Servië maakten tweede doelpunten om Spanje een gemakkelijke overwinning op A Coruna te bezorgen.

Morata kwam pas in de basis terecht na de 2-1 zege van Spanje op Albanië zaterdag in Barcelona.

België 3-0 Burkina Faso

Hoogtepunten van de internationale vriendschap tussen België en Burkina Faso.

In Brussel versloeg België Burkina Faso met 3-0.

De Rode Duivels zaten zonder Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku omdat coach Roberto Martinez in minder dan 50 interlands speelde.

Gebrek aan ervaring in de Belgische verdediging was duidelijk, maar doelman Mats Sales had een schoon vel papier en liet ze hun fouten corrigeren met doelpunten van Hans van Gogh, Leandro Trossard en Christian Pentege met een goed aanvallend schot.

READ  De Nederlanders laten volgende week eindelijk de resterende COVID-19-beperkingen vallen

Frankrijk 5-0 Zuid-Afrika

Hoogtepunten van de internationale vriendschap tussen Frankrijk en Zuid-Afrika.

Frankrijk verlengde hun overwinning tot zeven wedstrijden toen Kylian Mbabane twee doelpunten maakte in een vriendschappelijke 5-0 overwinning op Zuid-Afrika in Lille.

Les Blues hebben niet verloren sinds ze uitgeschakeld werden door Zwitserland na strafschoppen in de laatste 16 van Euro 2020, en zijn nog nooit lastiggevallen door een team dat ze niet meer hebben ontmoet sinds hun nederlaag op het WK 2010.

Dat jaar trok Frankrijk zich terug uit de finale na een beruchte meltdown buiten het veld waarbij stakende spelers betrokken waren, maar dinsdag was de kant van Didier Deschamps te commercieel, voor Wissam Penn, om Oliver Giroud te scoren op de eerste twee kanten van Mbabane’s poging. Yedder en Matteo Guendouzi scoorden laat.

Kylian Mbabane had de zaken op het juiste spoor toen hij een complete showstopper sloeg om de score te openen tegen Zuid-Afrika.

Turkije 2-3 Italië

Italië begon hun herstel van een WK-play-off-ligplaats tegen Noord-Macedonië door Turkije met 3-2 te verslaan.

Gianluigi Donorumma, die zwaar werd bekritiseerd in de nasleep van de nederlaag tegen Noord-Macedonië, vergiste zich opnieuw bij beide goals voor Turkije toen het schot van Genghis Under door zijn benen ging in zijn dichtstbijzijnde paal, vier minuten voordat Cerdar Dursan van richting werd veranderd door een late flick. Op.

Donorumma maakte zijn fouten goed met twee fantastische reddingen, en Brian Kristen’s kopbal in de 35e minuut legde de basis voor een veel geconverteerde gelijkmaker in Italië.

READ  Nederlandse cricketinspanningen richting nieuwe grens op eerste Nieuw-Zeelandse tour | Cricket Nieuws

Vier minuten later, toen Giacomo Raspadori het net vond, draaide de Assyri de wedstrijd volledig om.

Raspadori, die voor Italië slechts één keer had gescoord, sprong terug naar de 69e plaats, nadat Praag een voorzet had binnengekopt, met een rake poging in de nabijgelegen benedenhoek.

Denemarken 3-0 Servië

Christian Eriksen scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd tegen Denemarken in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Servië.

Christian Eriksen keerde dinsdagavond emotioneel terug in het Bargan Stadion in Kopenhagen om Servië naar een vriendschappelijke 3-0 overwinning te leiden.

De 30-jarige kreeg een hartaanval tijdens de openingswedstrijd van het Euro 2020-team van Denemarken in juni vorig jaar tegen Finland, waarvoor hij levensreddende behandeling op het veld nodig had na zijn ineenstorting.

Na zijn herstel monteerde voormalig Tottenham-spelmaker Ericsson een geschikt cardioverter-defibrillator (ICD)-apparaat, en nadat hij Inter Milan had verlaten, trad hij in januari in dienst bij Brentford om zijn carrière te hervatten.

Christian Eriksen viert feest na zijn doelpunt tegen Servië
Afbeelding:

Eriksson, die zaterdag met 4-2 van Nederland verloor, maakte een internationale comeback toen hij twee minuten na rust scoorde.

Denemarken kwam op voorsprong in de 15e minuut toen Joaquim Mahley de bal op hem af liet vallen op de rand van het strafschopgebied.

Eintracht Frankfurt-middenvelder Jasper Lindstrom scoorde zijn eerste senior interlanddoelpunt in de achtste minuut van de tweede helft.

Eriksen bracht de Deense fans in de 57e minuut weer op de been nadat ze op de rand van het Servische strafschopgebied werden weggestuurd door Norcard.

READ  Nederland, Roemenië en Lockheed komen overeen om F-16 trainingscentrum te openen

Portugal 2-0 Noord-Macedonië

Hoogtepunten van de FIFA World Cup European Play-Off tussen Portugal en Noord-Macedonië.

Portugal versloeg Noord-Macedonië met 2-0 in Portugal in hun zesde WK-finale toen Bruno Fernandez tweemaal scoorde.

Fernandez maakte een einde aan de tegenstand van het publiek door in de 32e minuut het knappe optreden van Cristiano Ronaldo te spelen.

Vanaf dat moment hadden de Noord-Macedoniërs weinig risico om de heroïek te herhalen die Italië vorige week met een dramatisch late winnaar in Palermo uit het toernooi had geslagen.

Fernandez bezegelde zijn kant voor Qatar in de 65e minuut toen Stol Dimitrovsky de bliksemsnelle tegenaanval beëindigde door de bal te raken.

Polen 2-0 Zweden

Hoogtepunten van de FIFA World Cup European Play-Off tussen Polen en Zweden.

Polen voegde zich in Qatar bij Portugal na een 2-0 overwinning op Zweden in Sorso.

De palen leverden de tas voor de laatste kwalificatie na het vertrek van Rusland, waarbij Robert Lewandowski’s 49e minuut penalty en Piotr Jilinski’s 74e minuut inspanning het contract beëindigde.