‘Love is Blind’ laat ons alles voelen

‘Love is Blind’ laat ons alles voelen
Clay hield me bijna voor de gek. M en Clay zagen er schattig uit terwijl ze bij het altaar stonden. Het feest verliep prachtig en ik voelde me ongeveer twee seconden warm van binnen. Maar eerlijk gezegd, toen ik zag dat AD haar ogen sloot van vreugde en Clay alleen maar zei: 'Kijk eens aan, jij hebt dit gedaan', had ik moeten weten dat het vanaf dat moment bergafwaarts ging.

Clay is het type man dat weet wat hij moet zeggen als de camera draait, maar niet de opvolging heeft om voor zijn woorden op te komen. Hij zou zich nooit binden. Dit werd duidelijk toen hij zei dat het “niet verantwoordelijk” was om ja te zeggen en dat hij meer tijd nodig had. meneer. Als je hier niet helemaal weggaat. Hij moet echt gedacht hebben dat hij zich inschreef voor een andere show.

Bovendien wist Clay dat AD er tegen was om hun relatie voort te zetten als hij nee zei en haar toch afwees, omdat hij dacht dat hij misbruik kon maken van haar goede gunsten nadat hij haar pijn had gedaan. Modder is een grote grap. Ik heb enorm gerommeld. — Taryn

Clay's vreemd opgewekte en positieve gedrag in de aanloop naar de beloften was voor mij heel vreemd. Hij heeft het – en ons allemaal – echt vooruit geholpen. Maar toen deed hij zijn volkomen robotachtige en onpersoonlijke beloften, waarbij hij uitdrukkingen uitsprak als ‘mentale kracht’ en ‘bedankt voor je geduld in de omgang met mij’, en het was duidelijk waar dit heen ging. Aan de andere kant waren de beloften van AD eerlijk en gingen ze over wat ze leuk vond aan Clay en hun relatie.

Taryn heeft volkomen gelijk als hij zegt welke buzzwords hij moet zeggen als de camera aanstaat, maar hij heeft niet de follow-up om ze allemaal op te vangen. Ook emotioneel heeft hij geen diepgang. — Cambria

Elke keer dat een man taal begint te gebruiken als 'door de ups en downs', meisje, pak dan je koffers. Een hele monoloog om ons in het gezicht te spelen, Abigail. — mest

Ik denk dat Clay aardig tegen haar had moeten zijn en het met haar had moeten uitmaken, zoals Jimmy deed met Chelsea. Eerlijk gezegd denk ik dat het goed komt met AD, omdat ik denk dat ze te goed is voor Clay. Bovendien ben ik best blij dat ik niet langer naar Clays eindeloze gebabbel hoef te luisteren, en M. ook niet. Ik hoop ook dat ze bij haar standpunt blijft en na de show niet meer met Clay uitgaat. We wisten allemaal dat dit stel niet goed bij elkaar paste. — Elise

Mensen op TikTok hebben foto's van hen samen gedeeld, dus ik vraag me echt af of ze na de ervaring heeft doorgezet om niet met hem uit te gaan. – Irene

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *