Louis van Gaal leidt Nederland naar Qatar 2022 – WK-kwalificatieronde | Voetbal Nieuws

Steven Bergwijn en Memphis Debay werden als winnaars van Groep G van het veld gestuurd na een 2-0 overwinning op Noorwegen om Nederland naar het WK 2022 te sturen.

Louis van Gaal nam de Nederlanders, die zich niet kwalificeerden voor het WK 2018 in Rusland, na acht jaar terug naar de grootste arena in Qatar.

Earling Holland werd uitgeschakeld tijdens de laatste WK-kwalificatiewedstrijden in De Quieb en werd hulpeloos achtergelaten door zijn Noorse teamgenoten, wat betekent dat hij pas in 2026 op het WK zal verschijnen.

Noorwegen had pijn kalkoenGewonnen met 2-1 Montenegro Ze kwalificeerden zich voor de play-offs van het WK.

Turkije kende een geweldige start toen de Montenegro-spits Fados Besiraj in de vierde minuut een doelpunt incasseerde toen de bal vanuit het strafschopgebied op doelman Ugurgan Kagir stuiterde.

In de 22e minuut maakte aanvaller Kerem Akhturkolu, na een schitterende voorzet van middenvelder Abdulkadir Omur, de gelijkmaker voor Turkije met een omhaal.

Wales
Afbeelding:
Play-offs WK 2022: plaatsen en ongeplaatste gelijkspel

De drive van de 20-jarige aanvaller Orknok Koku’, toen keeper Madija Sarki machteloos bleef staan ​​en een play-offkans veilig stelde, zette Turkije in de tweede helft onder druk.

Groep D: Oekraïne binnen play-offs; Mbappé regisseert de stijl

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Hoogtepunten van de WK-kwalificaties tussen Finland en Frankrijk

OekraïneOleksandr Jinchenko en Artem Tovpik scoorden in de tweede helft de 2-0. Bosnië-Herzegovina Het WK 2022 vond dinsdag plaats in de play-offs in de voorronde van Groep D.

READ  De T20 ziet een dramatische band voor Nederland tot het einde van de driehoekige reeks

De ongeslagen Oekraïners, die zes van hun acht wedstrijden in Groep D hebben gespeeld en zijn opgeschoven naar de tweede plaats hierboven, sloten zich aan bij de halve finales van de play-offs als niet-gerangschikte teams met Turkije. Finland, Werd thuis met 2-0 uitgeschakeld voor tafelschikken Frankrijk.

Kylian Mbabane zette Karim Benzema in de 66e minuut op voorsprong met hun campagnestijl.