Kohlers nieuwe slimme douchetechnologie zorgde er bijna voor dat ik mezelf op CES op onfatsoenlijke wijze blootgaf

Kohlers nieuwe slimme douchetechnologie zorgde er bijna voor dat ik mezelf op CES op onfatsoenlijke wijze blootgaf

Op CES 2024 is het allemaal slim – van stofzuigers tot grills en grasmaaiers, maar één slim apparaat zorgde ervoor dat ik bijna in het openbaar moest douchen; Kohlers nieuwste smart home wellness-apparaten.

In het bijzonder trok het digitale besturingssysteem Anthem+ mijn aandacht, dat een enorme, multi-zintuiglijke douche-ervaring biedt, waarbij de wasmachines water, licht, geluid en zelfs stoom aanpassen. Sterker nog, ik was zo gebiologeerd dat ik er zelf bijna in sprong, de menigte toeschouwers zou verdoemd zijn.

Beste van alles? Anthem+ kan worden geïntegreerd met de Kohler Konnect-app en biedt stembesturing via Amazon Alexa of Google Home. Er is geen consistentie met het materiaal, maar dat is niet verrassend; Matter-ondersteuning wordt nu pas uitgerold voor sommige soorten grote smart home-apparaten, en slim sanitair zal nog een tijdje duren.

(Afbeelding tegoed: Kohler)

Oké Google, maak me schoon

You May Also Like

About the Author: Ebert Brink

'Reader. Furious humble travel enthusiast. Extreme food scientist. Writer. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *