Kluivert scoort het eerste doelpunt voor Valencia

Vrijdag maakte Justin Kluivert zijn eerste doelpunt voor Valencia om de ploeg van Gennaro Gattuso te helpen in een 2-1 overwinning op Osasuna, waardoor de wedstrijd in La Liga met negen man eindigde.

Kluivert, de spits, maakte zijn eerste optreden in zijn vierde optreden sinds hij op huurbasis naar Valencia kwam. Hij maakte een geweldige run achter de verdediging, nam een ​​steekpass van Edinson Cavani en schoot de bal op de keeper om in de 28e minuut te scoren.

Kluivert is de zoon van voormalig Nederlandse spits Patrick Kluivert, die in 2005-2006 in zijn korte periode bij Valencia twee doelpunten maakte.

Toen werd gezegd dat zijn vader 16 jaar geleden scoorde voor Valencia, antwoordde Justin Kluivert: “Madre Mia. Dat is lang.”

“Die drie punten zijn erg belangrijk voor ons, omdat ze tegen een goed team als Osasuna komen”, zei hij na de eerste overwinning van zijn team op de weg sinds de overname van Gattuso deze zomer.

Mokhtar Diakhaby scoorde het tweede doelpunt van de bezoekers nadat Osasuna in de 54e minuut de bal uit een hoekschop niet wegwerkte.

Osasuna speelde de laatste 20 minuten van de wedstrijd nadat Unai Garcia een regelrechte rode kaart kreeg na het verslaan van Samuel Leno met alleen een keeper.

Edinson, die nog moet scoren sinds hij bij Valencia kwam, raakte de lat met de resulterende strafschop.

Darko Prasanak verdiende Osasuna in blessuretijd.

Osasuna verloor ook Robin Pena toen hij direct rood kreeg omdat hij Doro naar voren schopte toen het spel werd onderbroken.

Dikhaby kreeg ook een tweede gele kaart, blijkbaar voor het gebruik van ongepaste taal jegens de scheidsrechter, terwijl hij op de bank zat nadat hij was gewisseld.

Gattuso trapte koud terwijl hij naar zijn verdediger staarde, die voor zijn volgende wedstrijd zal worden gestopt.

“We moeten kalm blijven en de speler op de bank moet de beslissingen van de scheidsrechter respecteren”, zei Gattuso over Diakhaby.

? Eredivisie

Reuters, Manchester, Engeland

Manchester City-manager en restaurateur Pep Guardiola grapte vrijdag dat hij Ilkay Gundogan voor de rest van het seizoen zal dumpen nadat de vrouw van de middenvelder had geklaagd dat er geen goede eetgelegenheden in de stad waren.

De Italiaanse vrouw van de speelster, Sarah Arfaoui, haalde de krantenkoppen in Engeland nadat ze op Instagram had geschreven dat ze geen goed restaurant had gevonden in Manchester en dat er “overal verschrikkelijk eten” was.

De opmerkingen kwamen op de voorpagina van de Sun tabloid, terwijl de lokale Manchester Evening News woede onder restaurants meldde, waarbij sommigen zich afvroegen waar ze waren.

Guardiola, de eigenaar van het tapasrestaurant van de stad, werd gevraagd naar zijn reactie op een persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd van de Premier League-kampioen City tegen Southampton gisteren, die gisteravond na perstijd zou beginnen.

“Ik ben teleurgesteld dat ze mijn restaurant nog steeds niet hebben geprobeerd [Tast]. Dit stoort me en hij zei lachend “Gondo zal de rest van het seizoen geen minuut meer spelen”. “Ik zal haar en Gondo ook uitnodigen om naar Tast te gaan. Natuurlijk zullen ze goed eten.”

READ  Chelsea-gelinkte man ter waarde van £ 77 miljoen weigert 'belangrijke aanbiedingen' om bij Barcelona te blijven

Reacties worden gemodereerd. Houd opmerkingen gerelateerd aan het artikel. Opmerkingen met obscene of obscene taal, persoonlijke aanvallen van welke aard dan ook, promotie en gebruikersverbod worden verwijderd. De uiteindelijke beslissing is ter beoordeling van de Taipei Times.