Kevin Bacon trekt een uitgebreid kostuum aan om het leven als burger te ervaren

Kevin Bacon trekt een uitgebreid kostuum aan om het leven als burger te ervaren

Kevin Bacon heeft onlangs het leven ervaren als een niet-beroemdheid en trok een uitgebreide vermomming aan om te zien hoe het leven eruit zou zien als hij niet bekend was bij het publiek. In een interview met Vanity beursde Beverly Hills-agent: Axel F De acteur zei dat hij snel concludeerde: “Dit is slecht.”

Bacon, die momenteel de hoofdrol speelt in de horrorfilm van regisseur Ti West Maxinelegde L uit In F“Ik klaag niet, maar mijn gezicht is gemakkelijk herkenbaar. Het dragen van mijn hoed en bril zal slechts tot op zekere hoogte helpen.”

“Ik ging naar een make-upartiest met speciale effecten, deed wat advies en vroeg hem een ​​prothesekostuum voor me te maken”, zei Bacon.

voor iedere In FHij droeg een kunstgebit, een iets andere neus en een bril. Toen hij zijn blik op het openluchtwinkelcentrum The Grove in Los Angeles testte, zei Bacon: ‘Niemand herkende mij.’ Maar het is duidelijk dat het tij snel keerde. “Mensen duwden me een beetje, en ze waren niet aardig. Niemand zei: ‘Ik hou van je.’ “Ik moest in de rij staan ​​om koffie te kopen, ik weet het niet, of zoiets. Ik zei: ‘Dit is klote. Ik wil weer beroemd worden'”, zei hij. In F.

De acteur heeft sinds eind jaren zeventig gestaag gewerkt en werd een grote ster met de films uit 1984 Vrije bewegingHij zei ook In F“Ik ben heel dankbaar voor waar ik nu sta. Dat ik binnen twee dagen na elkaar twee totaal verschillende films kan maken en totaal verschillende rollen kan spelen. Dat ik ze allebei mag hebben, is iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik hebben er zo hard voor gevochten.”

READ  De CDC verplaatst nog 3 Europese bestemmingen naar de hoogste reisrisicocategorie

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *