India verslaat Nederland met 4-2 na strafschoppen

In de strafschoppenserie scoorden schipper Harmanpreet Singh, Sukhjit Singh, Lalit Upadhyay en Shamsher Singh India's derde doelpunt ter wereld.

Representatie afbeelding

Uw browser ondersteunt geen HTML5-audio

Veteraan-doelman BR Sreejesh bleek net als de Indiase mannen een redder Hockey Het team versloeg de nummer één van de wereld, Nederland, met 4-2 na strafschoppen FIH professionele competitie Hier op zondag.

Sreejesh maakte drie goede reddingen in de shootout en bezorgde India nog twee punten nadat de teams aan het einde van de normale speeltijd op 2-2 stonden. Nederland kreeg één punt uit de wedstrijd.

Eerder scoorden Hardik Singh (13e minuut) en Harmanpreet (58e minuut) in de reguliere speeltijd voor India, terwijl Jeb Janssen (30e minuut) en Koen Bijgen scoorden voor Oranje.

Dit verhaal is verkregen van externe bureaus. Mid-day aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en tekstgegevens ervan. Mid-day Management/mid-day.com behoudt zich het exclusieve recht voor om de inhoud (zonder voorafgaande kennisgeving) naar eigen goeddunken en om welke reden dan ook te wijzigen, verwijderen of verwijderen.