India verloor met 3-2 van Nederland in de FIH Pro League

Na zijn terugkeer naar de top van de puntentabel in de FIH Pro League, zal India zijn overwinningsmomentum willen voortzetten. Het team onder leiding van Harmanpreet SIngh neemt het op zaterdag 10 juni 2023 op tegen gastland Nederland in het toernooi.

Hockey Pro League LIVE: Nederland vs India Live Streaming – Nederland herstelde zich na een zware nederlaag tegen Australië met een 3-2 overwinning op India in de FIH Pro League op zaterdag 10 juni 2023. Dit is de tweede opeenvolgende nederlaag voor India tegen gastland Nederland in het toernooi.

Op zoek naar verlossing na hun zware verlies tegen Australië de dag ervoor, scoorde Nederland als eerste. Sheldon Schotten volleyde een aanvallende bal in de cirkel die zijn weg door het verkeer vond voor Duco Telgenkamp om vanaf de achterpaal binnen te tikken.

Telgenkamp kwam weer in actie en vond het achternet op een rebound van een strafschop. Maar een Nederlandse backhand voor het schot van Telgenkamp betekende dat het doelpunt werd afgekeurd.

India maakte gelijk toen ze een geweldige volley Sanjay op de basislijn vonden. Hij controleerde het goed en versloeg vervolgens met een slimme zet de verdediging om de verre hoek te vinden voor zijn eerste interlandgoal.

Abishek kreeg met nog een paar seconden op de klok in de eerste helft nog een bal in de cirkel, maar zijn schot werd comfortabel gered door doelman Dirk Meijer om de stand bij rust op peil te houden.

READ  Tom Latham dubbele ton, een golf van wickets maakt de Black Caps verantwoordelijk voor de tweede test

Tien minuten na het derde kwart gaf een gelikte pass van Luke Dommershuijzen op de perfect gepositioneerde Boris Burckhardt de Nederlander alle tijd voor zijn schot op doel.

Een andere Nederlandse strafschop werd vervolgens gered, maar uit het daaropvolgende spel injecteerde Joep de Mol de bal terug voor Tjep Hoedemakers om de zwakste aanraking uit te halen en door de benen van de keeper te lussen om de thuisploeg een 3-1 voorsprong te bezorgen. laatste inning.

Slechts 21 seconden na het begin van het laatste kwart maakte de Nederlander een defensieve fout op de linkervleugel die ertoe leidde dat Suget een overdracht maakte. Hierdoor kreeg Lalit Upadhyay de kans om de bal naar de ongemarkeerde Gurgant Singh te kruisen die de cirkel in rende en een gebarsten achteruitschot op de linkervoet van de keeper sloeg.

In de resterende minuten van de wedstrijd was er nog veel actie maar de stand bleef 3-2, wat de thuisploeg gerust stelde.

Hoogtepunten Pro Hockey League: India verliest met 3-2 van Nederland in FIH Pro League