Hoe Cumbrian Jared Brantwaite van het geleende Everton het goed deed tijdens zijn eerste optreden in Eindhoven

De Cumbria-verdediger Jared Brantwaite beleefde gisteravond zijn eerste PSG-ervaring in Eindhoven.

De Wigton-ster, die voor een seizoen wordt uitgeleend aan Everton, wist zijn benen er een paar minuten in te krijgen tijdens een wandeling voor PSV Eindhoven.

Brantthwaite begon de wedstrijd met Jong PSV met een 1-1 gelijkspel met Willem II in de Eerste Divisie.

De 20-jarige kreeg de eerste 45 minuten van de wedstrijd voordat hij in de rust werd gewisseld.

Voormalig Carlisle United-speler Branthoet hielp PSV Eindhoven met een 0-0 gelijkspel aan de eerste helft.

Ze bleven in de tweede helft oprukken via Matisse Tillmans voordat Max Svensson een punt verdiende voor de gastheren in het Koning Willem II Stadion.

Brantwaite hoopt nu zijn weg te vinden naar de competitie van het eerste elftal bij PSV Eindhoven na het beëindigen van zijn all-season transfer vorige maand.

Hij voegde zich bij het Nederlands elftal op zoek naar meer ervaring bij het eerste elftal.

De verhuizing van Premier League-vooruitzichten naar Nederland werd met opwinding ontvangen door zijn nieuwe club, die Cumbrian de “Engelse tank” noemde toen hij zijn ondertekening aankondigde.

Het voetbalseizoen van de PS Premier League begint vandaag tegen FC Emmen, terwijl volgende dinsdag Monaco het toneel is van een poging om door te stoten naar de Champions League.

De heenwedstrijd in Monaco in de derde voorronde eindigde met een stand van 1-1.

READ  Sarina Wegman bevestigt de aanvoerder van Engeland in de wedstrijd tegen Nederland na de treffer van Millie Bright

Lees verder: PSV Eindhoven heeft een huurovereenkomst gesloten voor Everton-verdediger Jared Branthuite