Hier als hij weer online komt

Fortnite Hij werd offline na een episch – zij het zeer lang – live-evenement waarbij de Chapter 3-map werd vernietigd en de nieuwe Chapter 4-map werd ontmanteld, met dank aan de mod.

Het evenement zelf was erg gaaf. Je bent eigenlijk in de ruimte, met veel kleine drijvende eilanden die rond Ground Zero wervelen – die gigantische, gloeiende bol in de afbeelding hierboven.

Je doel hier was om energiebollen te verzamelen om energie naar het nulpunt te kanaliseren, zodat Paradigm het kan gebruiken om zijn kaarten te maken. Om dit te doen, moest je bollen op de kaart vinden en minigames en uitdagingen voltooien, zoals:

  • Bijpassende rekwisieten rond drijvende eilanden, zoals flamingo’s.
  • Bekijk flashbacks naar eerdere live-evenementen zoals de Rocket en de Mech vs Monster-strijd.
  • Voer NPC-speurtochten uit, zoals het bouwen van een sneeuwpop, het gooien van een kip naar het nulpunt enz.

Naarmate de vorm zich uitbreidt naar meer en meer eilanden, komen er nieuwe gebieden om te verkennen beschikbaar, samen met meer plaatsen om lichtbollen te vinden.

Ik denk dat ik aan het einde van het evenement 44 punten had. Ik heb alles opgenomen, maar de video is beschadigd of ik deel hem hier met jullie. Ik ben hier eigenlijk heel gefrustreerd over!

Terwijl de laatste film zich afspeelt, hebben we een glimp opgevangen van enkele bekende gezichten – dezelfde looks waarover ik schreef in het lek vóór het evenement: Geralt Of Rivia, Mr. Beast, The Hulk, DOOM Guy en wat lijkt op de Teenage Mutant Ninja Turtles, en personages uit Toy Story.

De nieuwe kaart ziet er erg mooi uit! Ik ben opgewonden om terug te zijn, want ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld en vorig jaar ook niet veel uit Chapter 3. Misschien kan dit de game nieuw leven inblazen.

Hoewel het niet leuk was om naar gadgets en dergelijke te zoeken, was het misschien leuker geweest als we eerst ook een enorm coöpgevecht tegen The Herald hadden gehad in plaats van alleen een film. Oh oké! Ik geniet nog steeds.

Het evenement eindigde met de volgende filmpjes:

Wanneer komt Fortnite weer online?

We hebben op dit moment geen exacte tijd, maar volgens het in-game bericht van Xbox begint hoofdstuk 4 op 4 december. Dit betekent dat de eerste servers die weer online kunnen komen middernacht EST / 21.00 uur PST zijn. Ik denk dat de servers hoogstwaarschijnlijk midden in de nacht wakker zijn, rond 3 uur ET/middernacht PT. Met andere woorden: de servers zullen leven als je morgenochtend wakker wordt en de nieuwe update downloadt.

Epic Games kondigt zelden het exacte tijdstip aan waarop de servers weer online zullen zijn, en in het verleden hebben ze spelers laten wachten dagen tussen seizoenen. Dat lijkt hier niet het geval. Als we meer solide tijden krijgen, zal ik dit bericht bijwerken. Als de game om de een of andere reden morgen niet meer online is, zal ik dit bericht bijwerken. Op dit moment kun je het beste laat opblijven of – als je verstandig bent – een goede nachtrust krijgen en morgenochtend naar bed gaan.

Op dit moment kan ik me niet eens aanmelden bij Fortnite en het lijkt erop dat ik ben uitgelogd bij mijn Epic Game Store op mijn pc, ondanks dat ik de game net heb gespeeld! Ik krijg inlogfouten waarvan ik aanneem dat ze verband houden met de game-update. Heel vreemd. Hoe dan ook, er komt nog meer. . . .

Blijf kijken!

READ  PlayStation Boss belooft meer acquisities te plannen

You May Also Like

About the Author: Egbert Brink

'Lezer. Woedend bescheiden reisliefhebber. Extreme voedselwetenschapper. Schrijver. Communicator.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *