Drake Bell zegt dat hij geen excuses heeft gekregen van mensen die steunbrieven schreven aan aanvaller Brian Beck

Drake Bell zegt dat hij geen excuses heeft gekregen van mensen die steunbrieven schreven aan aanvaller Brian Beck

Drake Bell onthuld in de ID-documentaireserie Stil op de set: de donkere kant van kindertelevisie Dat hij seksueel werd misbruikt door voormalig Nickelodeon-dialoogcoach Brian Beck.

De serie schrapte ook de namen van de mensen die steunbrieven aan Beck schreven, zodat de rechter daar bij het uitspreken van het vonnis rekening mee kon houden. Onder de acteurs die de veroordeelde aanvaller bijstonden, volgens de documentairereeks, bevinden zich James Marsden, Taran Killam, Jongen ontmoet wereld Ook Stars Rider Strong en Will Friedle Groeipijn Ouders Joanna Kearns en wijlen Alan Thicke.

In een recent interview zei Bell dat tot nu toe geen van de 41 mensen die namens Beck brieven hebben geschreven, contact met hem heeft opgenomen om zich te verontschuldigen.

“Ik heb geen enkele verontschuldiging of spijt ontvangen van iemand die brieven schreef of hem steunde”, zei Bell in een interview met het programma. Sarah Fraser-show Podcast.

Bell merkte op dat hij niets van de brieven afwist totdat de documentaireserie de rechtbank verzocht de documenten te ontsluiten, en voegde eraan toe: “Ik hoorde dat er later, ik bedoel, veel mensen waren die hem steunden en eraan bleven werken.” Drake en Josh“.

Hij vervolgde: ‘Ik werkte elke dag met deze mensen en ik dacht dat ze mijn vrienden waren. Het waren mensen in machtsposities, en ze waren mijn bazen. Het waren regisseurs, het waren producenten. Het was een situatie waarin ik dacht dat ik omsingeld was, en ik dacht dat ik veilig was. Ik dacht, nou, ik dacht dat ik van de kanker af was, en het is eruit gehaald, en nu zijn we beter. En ik had geen idee dat ik al vier jaar samenwerkte met de mensen die hem steunden, en dat ze in hun achterhoofd waarschijnlijk op een bepaalde manier aan mij dachten, en ik dacht dat ze mijn vrienden waren.

READ  Amerikaanse vrouwen winnen penalty shootouts tegen Nederland

Strong en Friedel hebben publiekelijk beweerd dat ze de brieven hebben geschreven op basis van verkeerde informatie over de zaak, waarbij Bell zei: “Ik zit daar en zeg: 'Ja, ik heb dit gedaan, maar dat is niet de manier waarop ze het uitbeelden' – ik bedoel, 'Ik kan me niet voorstellen dat ik het zo zou formuleren dat hij zegt: 'O, nou, dat is volkomen logisch, hoe vertel je mij dat, dat is logisch.'

X-Men Producent Tom DeSanto gaf een verklaring af aan de mensen Hij zegt dat hij een brief heeft geschreven ‘gebaseerd op onvolledige informatie’ en ‘zich niet volledig bewust is van de ernst van de beschuldigingen’. DeSanto verontschuldigde zich bij Bell en zei dat als hij “volledig op de hoogte was geweest van alle beschuldigingen, mijn steun volledig zou zijn onthouden”.

“Dit is erg moeilijk voor alle betrokkenen, en dit is wat er gebeurt als mensen zoals Brian doen wat ze doen: het creëert een rimpeleffect. Dat was erg leuk”, zei Bell over de verontschuldiging van DeSanto.

Cairns zei ook dat ze ontdekte dat haar steunbrief voor Beck “gebaseerd was op volledig valse informatie”, en als ze had geweten “wat ik nu weet, zou ze de brief nooit hebben geschreven”.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *