9:05 AM3 uur geleden

Full time

Spel is over.

Verwijdert de verdediging

90+4′ Tamires neemt een corner van links en de verdediging van Nederland haalt deze uit het gebied.

Omleiding

90+3′ Debinha steelt de bal aan de rechterkant, gaat naar voren en probeert een voorzet. De bal gaat van Nouwen af ​​en Brazilië heeft een corner.

9:04 AM3 uur geleden

Tijd toegevoegd

90′ Nog vier keer te gaan.

Geen voltooiing

89′ Geyse verschijnt aan de linkerkant en kruist. Ludmila probeert de inworp te voltooien, maar wordt slecht afgebogen.

Nederlandse wissel

87′ Miedema eruit, Pelova erin.

9:01 AM3 uur geleden

Ze voelde

86′ Miedema, Nederland vooruit. Hij voelt pijn in zijn dij en krijgt medische hulp op het veld.

8:52 AM3 uur geleden

DOEL! NEDERLAND!

78′ En wat een doelpunt! Janssen Neemt een vrije trap van het middenveld naar de rechterhoek van het doel. Barbara raakt de bal maar verhindert het doelpunt niet. Het is een geweldig schot en de wedstrijd is weer gelijk.

Gele kaart

76′ Ludmila, spits van Brazilië, voor een overtreding op het middenveld.

Brazilië vervanging

76′ Marta eruit, Geyse erin.

Gele kaart

71′ Roord, Nederlandse middenvelder. Overtreding begaan op Rafaelle.

8:51 AM3 uur geleden

DOEL! BRAZILIË!

67′ Nouwen geeft slappe backpass aan van Veenendaal, Ludmila profiteert, dribbelt om de keeper heen en duwt in een leeg net.

Nederland wissel

66’s van Sanden eruit, Beerensteyn erin.

8:50 AM3 uur geleden

Gele kaart

62′ van der Gragt, Nederlandse verdediger. Overtreding van Ludmila.

Strafschop naar Brazilië

62′ Videoscheidsrechter beoordeelt het spel en ziet dat de overtreding binnen het gebied is begaan. Kans voor Brazilië om opnieuw gelijk te maken.

Gestopt

61′ Ludmila komt op snelheid naar voren aan de linkerkant en krijgt een overtreding op de rand van het strafschopgebied.

8:49 AM3 uur geleden

58′ Janssen kruisen, Miedema krijgt een goede kopbal en de Braziliaanse doelman Barbara mist. Met haar rechterhand probeert ze de bal weg te werken, maar de bal gaat erin.

Sterke trap

56′ Ludmila klopt Nouwen in snelheid aan de rechterkant, maar zet te veel kracht en neemt geen gevaar.

8:48 AM3 uur geleden

Uit het doel

52′ Tamires wordt geactiveerd aan de linkerkant van het aanvallende veld, passeert de markering en schiet uit.

46′ Angelina krijgt de bal en schiet vanaf de rand van het gebied, maar mist het doel.

Zo dichtbij!

45+4′ Tamires neemt een corner van links en Rafaelle komt goed omhoog. Ze neemt een gevaarlijk schot en raakt de paal van van Veenendaal.

7:53 AM4 uur geleden

45′ Vijf minuten.

7:52 AM4 uur geleden

Ze voelde

43′ van de Donk, Nederlandse middenvelder, frontale botsing met Erika. krijgt medische verzorging op het veld.

gemiste kans

38′ Tamires neemt een corner van rechts, Rafaelle gaat testen en de bal buigt af in de Braziliaanse aanval en gaat uit. Doel schot.

In Barbara’s handen

32′ Roord maakt een prima individuele actie langs twee markers aan de rechterkant, maar neemt een zwak schot vanaf de rand van het gebied en Bárbara redt zonder problemen.

7:51 AM4 uur geleden

Braziliaanse blokkade

31′ Martens gaat met hoge snelheid langs de linkerkant naar beneden, passeert Bruna Benites en probeert een voorzet, maar de Braziliaanse verdediging blokkeert dat.

Ze voelde

27′ Formiga, Braziliaanse middenvelder. Formiga wordt geraakt door een bal en voelt buikpijn. Hij krijgt medische verzorging op het veld.

7:49 AM4 uur geleden

Gevaarlijk

22′ Martens zet een tegenaanval in, tafelt met Miedema en komt voor doel, maar slaat een voorzet en mist het doel.

21′ Marta krijgt een pass van links en probeert doelman van Veenendaal te verrassen, maar de bal gaat over het doel.

15′ Debinha ontvangt de bal aan de rand van het strafschopgebied, raakt hem aan Duda aan de rechterkant en ontvangt hem terug. Bij de eerste poging blokkeert Van der Gragt. Op de tweede zet de spits haar stempel en brengt het spel in evenwicht.

7:48 AM4 uur geleden

Oproep teruggedraaid

10′ Na beoordeling van de wedstrijd in de videocabine aan de rand van het veld maakt de scheidsrechter de penalty ongedaan en claimt buitenspel.

In de handen van de keeper

4′ Voorzet van Tamires vanaf links in handen van doelman Veenendaal.

Twee maal

3′ Marta stapt aan de linkerkant en steekt laag over. van Veenendaal redt op twee slagen.

7:47 AM4 uur geleden

2′ Wilms komt rechts uit en kruist laag. Wiedema ontvangt de bal op de rand van het strafschopgebied, draait zich om Érika en schiet hem in de linkerhoek van Barbara.

5:42 AM6 uur geleden

Hoe de wedstrijd Nederland-Brazilië op tv bekijken en volgen op internet?

staand

De eerste twee teams van elke groep gaan door, evenals twee teams die de eerste fase op de derde plaats eindigen.

5:07 AM7 uur geleden

Hoe gaat het met de damesvoetbalcompetitie op de Olympische Spelen?

5:02 AM7 uur geleden

Aftrap

De wedstrijd tussen Nederland en Brazilië wordt gespeeld in het Miyagi Stadion in Rifu, Miyagi. De wedstrijd begint aanstaande zaterdag (23) om 8 uur.

4:57 AM7 uur geleden

Goede morgen!

Sabadou met de vrouwen van Brazilië in het veld! Goedemorgen! Volg alle wedstrijden van de wedstrijd tussen Nederland versus Brazilië woon hier op VAVEL Brazilië.