Denemarken vs Nederland – Voetbalwedstrijdverslag – 26 maart 2022

Christian EricksonDenemarken keerde terug naar het team en stal de show toen hij zaterdag scoorde met zijn eerste aanraking nadat hij voor Nederland van de bank kwam in het Johan Cruijff Stadion. Steven Bergwign Tweemaal netto in een 4-2 overwinning voor de gastheren.

Twee minuten nadat hij in de tweede helft van het veld was gestuurd, schoot Eriksen binnen. Het is 288 dagen geleden dat de middenvelder vorig jaar op het EK een hartaanval kreeg op het veld.

Stream Europese en Afrikaanse WK-kwalificatiewedstrijden op ESPN (alleen VS)

Nathan AK En Memphis DebeMet een penalty kwamen de andere goals van Nederland er later bij Janick Westerkar Beide landen speelden gelijk met Denemarken in de heenwedstrijd van hun WK-kwalificatiewedstrijd.

De 30-jarige Eriksen scoorde ook direct na de wedstrijd omdat hij geen tijd verspilde aan zijn terugkeer naar het Deense team.

Hij stortte in tijdens de Euro 2020-wedstrijd van Denemarken met Finland in het Bargan-stadion in Kopenhagen en moest worden uitgerust met een apparaat om zijn hart te reguleren.

Maar hij hervatte vorige maand zijn clubcarrière bij Premier League-kant Brentford en werd teruggeroepen naar de Deense ploeg.

De druk van het vroege Nederland opende de Bergvign-score, Dagelijks blind Pas na 16 minuten.

De voorsprong duurde vier minuten voordat Westergard op vergelijkbare wijze gelijk maakte met de Nederlandse debuterende keeper Mark Flecken Hij aarzelde om uit zijn rij te komen.

De voorsprong van Nederland werd hersteld door een nieuwe kopbal in de 29e minuut, dit keer met AK, Blind en Corner op weg naar huis aan het einde van de routine. Steven Perquis.

READ  T20 World Cup 2021: Namibië en Nederland knijpen een oogje dicht voor de clash van vandaag

Westerkard kende vervolgens een penalty toe voor het inhalen van Perguis laat in de wedstrijd, 37 minuten later, om de stand op 3-1 te brengen voor Deboa, wat een hectische eerste helft bleek te worden.

Eriksen werd ingebracht na rust toen de blessures van Denemarken zich begonnen op te stapelen Thomas Delaney, Yusuf Paulson En Alexander Bah was allemaal gedwongen.

Twee minuten later verkleinde Eriksen de achterstand tot een sprookje op het internationale toneel, terwijl de doelman Caspar Schmidt Hij maakte verschillende stops om de Nederlanders in de Golf en in het Deense spel te houden.

Maar hij kon weinig doen aan het krachtige slot van Bergwig in de 71e minuut, de voorsprong van twee doelpunten van de thuisploeg herstellend en de ongeslagen reeks van Nederland uitbreiden naar acht wedstrijden.

Denemarken speelt dinsdag op hetzelfde terrein tegen Duitsland na het opnemen tegen Servië in Kopenhagen, waar Eriksen een heldenontvangst kan verwachten.