Brian Tanaka bevestigt zijn scheiding van Mariah Carey na Kerstmis

Brian Tanaka bevestigt zijn scheiding van Mariah Carey na Kerstmis

Tanaka bevestigde dat Carey en Tanaka na zeven jaar samen uit elkaar gingen.
Chris Pizzallo/AP

  • Brian Tanaka, Mariah Carey's vriend van zeven jaar, kondigde dinsdag hun breuk aan.
  • Tanaka, die Carey ontmoette als een van haar dansers, zei dat de breuk 'minnelijk' was.
  • Carey heeft nog niet over de breuk gesproken. In plaats daarvan viert ze haar overwinningen live.

Maria Carey Hij en Brian Tanaka zijn na zeven jaar uit elkaar gegaan, bevestigde de danser dinsdag.

In een bericht op Instagram, Tanaka Hij schreef dat het uiteenvallen “minnelijk” was en toonde waardering voor de Grammy Award-winnende zanger, met wie hij samenwerkte als danser en creatief directeur.

“Het is met gemengde gevoelens dat ik deze persoonlijke update deel over mijn minnelijke scheiding van Mariah Carey na zeven buitengewone jaren samen.” Hij schreef. “Onze beslissing om verschillende paden te bewandelen is wederzijds, en terwijl we deze afzonderlijke reizen afleggen, doen we dat met diep respect en een overweldigend gevoel van dankbaarheid voor de onschatbare tijd die we deelden. De herinneringen die we hebben gecreëerd en de artistieke samenwerking zijn voor altijd in ons geheugen gegrift. mijn hart.”

Hij vervolgde: “Ik kijk er reikhalzend naar uit om mijn reis voort te zetten, wetende dat mijn passie voor inspiratie, dans en creatieve kunsten zal resoneren in de hoofdstukken die zich ontvouwen.”

Tanaka en Carey ontmoetten elkaar voor het eerst toen Tanaka in 2006 als back-updanseres deelnam aan haar The Adventures of Mimi-tour.

READ  Duizenden SAG-leden ondertekenen solidariteitsbrief met acteursstaking - The Hollywood Reporter

De 'All I Want for Christmas is You'-zangeres bevestigde voor het eerst haar relatie met de AP in 2017.

“Ik zou zeggen: 'Ik praat niet echt over mijn persoonlijke leven.' 'Want dat is wat ik vroeger deed en het werkte een minuut geleden ook echt.' zei ze destijdsHij lacht. “Ik voel me niet op mijn gemak om over mijn persoonlijke leven te praten… Mijn vriend en ik willen dat niet doen.”

Geruchten over hun breuk begonnen vorige maand online op te duiken, toen fans merkten dat Tanaka niet meedeed aan Carey op Merry Christmas One and All! een reis.

Carey heeft geen publieke verklaring afgelegd over het uiteenvallen.

Een vertegenwoordiger van Carey reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van Business Insider.

In plaats van commentaar te geven op het uiteenvallen, stopte Carey ermee Kerst Koningin Ze was druk bezig op sociale media om haar tour, die op 17 december eindigde, te promoten.

Dinsdag plaatste de zangeres een bericht waarin ze haar dankbaarheid jegens haar fans uitdrukte voor het feit dat haar kerstnummer 'All I Want for Christmas is You' opnieuw bovenaan de Billboard Hot 100-albumlijst stond. Het vierde jaar op rij. Curry vierde het ook met een pauze Spotify-record Voor de meeste streams van een nummer op één dag.

“Ik kan je niet genoeg bedanken voor het zo feestelijk maken van deze kerst (en eerlijk gezegd, dit hele seizoen!) voor mij”, schreef Carey. dinsdagavond, een paar uur na Tanaka's bericht. “Ook al is het 26 december, Kerstmis eindigt voor mij nooit (ha ha!) en ik zal enkele van onze feestelijke momenten van de afgelopen week met jullie blijven delen!”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *