ATP-rapport: Nummer 1 zaad Holger Rönn valt in Stockholm

De Serviër Miomir Kecmanovic redde drie van de vier breakpoints tijdens een dominante tweede set voor een 7-6 (3), 6-2 overwinning op topzaader Holger Rönn uit Denemarken woensdag in de tweede ronde van de Nordic Open. Stockholm.

Kecmanović won de laatste vier wedstrijden van de tweede groep en stelde zo zijn plaats in de kwartfinales veilig. Hij heeft zijn laatste elf wedstrijden verloren van de top-10 tegenstanders.

De Nederlander Talon Grikspor, geplaatst als nummer 3, versloeg de Fin Emil Ruusuvuori met 7-6 (3), 6-4. De Serviër Laslo Dere en de Russische kwalificatiespeler Pavel Kotov voerden ook de wedstrijden in de tweede ronde aan, na de uitschakeling van respectievelijk de Amerikaan JJ Wolff en de Italiaan Lorenzo Sonego.

De Fransman Gael Monfils versloeg de Hongaar Marton Fucsovics met 2-6, 6-2, 7-5 in een wedstrijd in de eerste ronde. De Rus Roman Saviolin plaatste zich eveneens voor de tweede ronde door de Braziliaan Thiago Siboth Wilde met 6-3, 6-2 te verslaan.

Japan geopend

Marcos Giron schakelde tweede reekshoofd Casper Ruud uit Noorwegen in 81 minuten uit om door te gaan naar de kwartfinales in Tokio.

De ongeplaatste Amerikaan sloeg negen azen, zette vier van de zeven breakpoints om en overwon een 2-4 voorsprong in de tweede set om met 6-3, 6-4 te winnen. Giron zal het opnemen tegen de Canadese speler nr. 8, Felix Auger-Aliassime, een 6-4, 6-1 winnaar van de Oostenrijker Sebastian Offner.

Nummer 5 reekshoofd Tommy Paul behaalde een 6-4, 6-2 overwinning op Mackenzie McDonald en zal het in de kwartfinales opnemen tegen een andere Amerikaan na een overwinning op Ben Shelton met 6-7 (5), 6-4, 6-3. Australische Jordan Thompson.

READ  Manchester United Transfernieuws Live streaming Inter Milan anticipeert op een aanbod voor Andre Onana om de sterspeler van Manchester United te worden bij Porto

Europese Open

Nummer 3 reekshoofd Alexander Bublik uit Kazachstan vuurde 11 azen af ​​om de Fransman Gregoire Barrier met 6-4, 6-2 te verslaan en door te gaan naar de kwartfinales in Antwerpen, België.

Bublik won 26 van de 30 eerste servicepunten en spaarde alle drie de breakpunten op weg naar de overwinning. Hij was een van de drie geplaatste spelers die woensdag overwinningen behaalden, naast de als vierde geplaatste Fransman Arthur Fels, een 7-6(4), 7-6(2) winnaar van de weerbarstige Est Mark Lagal, en de als achtste geplaatste Peruaan Juan Pablo. Varela’s. Hij versloeg de Rus Alexander Shevchenko met 3-6, 6-3, 6-2.

De Fransman Giovanni Mpiche Pericar werd in de tweede ronde door een wildcard van de Belg David Goffin uitgeschakeld in de kwalificatiewedstrijden, terwijl de Portugezen Nuno Borges en Boteach van de Zandschulp met twee overwinningen door de eerste ronde kwamen.