Sky Brown grijpt Bronze Skateboard, Woes of KJT Heptathlon High Jump en GB Dutch Hockey Ball

TEAM GB heeft hoge verwachtingen om Dag 12 in Tokyo in te gaan.

Skateboardster Sky Brown won op 13-jarige leeftijd het BRONZE-skateboard.

Daarmee werd de in Californië gevestigde Britse ster onze jongste medaillewinnaar ooit op een Spelen.

Ze werd de jongste Brit die deelnam aan de Zomerspelen en overtrof het record van zwemster Margaery Hinton op de Spelen van 1928 met 15 dagen.

Katarina Johnson-Thompson begon haar wedstrijd op de zevenkamp met een sterke sprint in het eerste onderdeel, de 100m horden.

Maar toen viel ze achter rivaal Navi Thiam in het hoogspringen en leek ze behandeling nodig te hebben voor haar lastige achillespees.

Het GB-damesteam werd in de halve finale van het hockey door Nederland verslagen, toen de zilveren medaillewinnaars van 2016 met 5-1 wonnen en wraak eisten voor hun nederlaag in de Rio-finale vijf jaar geleden.

Ondertussen maakt Jason Kinney kans op nog een gouden medaille in de sprintsprint bij de mannen.

privé wedden Claim gratis weddenschappen van £ 180 voor de Olympische Spelen

Dreamteam 2021/22Kies nu een team en maak kans op £ 100.000!

🥇 Wat is het vandaag? De beste delen om naar te kijken in de Olympische Spelen en Britse tijden van je favoriete sterren

Blijf op de hoogte van alle updates uit Tokyo in ons liveblog…

• Dit is de geest

Dit is wat Sky Brown zegt over wat het van plan is te doen:

“Ga uit met een paar vrienden en vier feest!”

waarom niet?

Ze is de jongste GB Olympische Zomermedaillewinnaar.

• hemel luidsprekers

Sprekend tot de BBC, hier is de reactie van Sky Brown op het winnen van de bronzen medaille op het Skateboarding Park-evenement:

“Het is ongelooflijk – het voelt onwerkelijk. Ik ben zo blij om hier te zijn, ik heb zoveel geluk.

“Ik ben zeker gecrasht en twee keer gevallen, waardoor de laatste ronde beter voelde. Alle meisjes hebben het afgemaakt, het was te gek, het was een erg zieke finale.”

Hemelsbruin

• komt later

Er is nog genoeg actie over vanmorgen op de 12e dag van Tokyo 2020.

In het boksen neemt GB Fraser Clark het op tegen de Oezbekistan Khodor Galulov in een halve finale superzwaargewicht voor heren.

Clarke krijgt gegarandeerd minstens brons, maar door zijn overwinning vanmorgen zal hij vechten voor goud.

Ben Whitaker zit ook in de boksbeweging.

Hij zit in de Light Heavyweight Gold Medal-wedstrijd tegen de Cubaan Arlene Lopez, en die wedstrijd zal om 7.30 uur beginnen.

Er komen ook zeilen en baanwielrennen binnen vanaf 7.30 uur, met Jason Kenny in de mannenrace.

De sport klimmen en springen eindigt in de ochtend, met veel hoop op een medaille voor Team GB.

• Bronzen medaille moment

En dat is het moment waarop Sky Brown en haar vader beseften dat ze genoeg had gedaan om de bronzen medaille te winnen.

• allemaal glimlachen

Sky Brown viert haar bronzen medaille.

Nadat ze de jongste zomerolympiër van Team GB was geworden, is ze nu de jongste zomerolympiër van Team GB.

13 jaar en 28 dagen.

Fantastisch.

• Medal Rush

De bronzen medaille van Sky Brown is de 44e van Team GB in de Spelen tot nu toe.

Dat is slechts 23 van een record uit Rio 2016.

En er komt later deze ochtend nog meer, want Ben Whitaker heeft op zijn minst een zilveren medaille behaald in het licht-zwaargewicht boksen voor mannen.

De wedstrijd om de gouden medaille tegen de Cubaan Arlene Lopez nadert na 7.30 uur.

• Tranen van vreugde

Sky Brown viert feest met haar vader, Stuart Brown, na het winnen van de bronzen medaille op het skatepark voor dames.

• Hemel is de limiet

Hier is een blik op de derde en laatste ronde van Sky Brown, wat genoeg was voor haar om het brons van Team GB te claimen.

• bruin brons

Sky Brown pakt haar bronzen model op en trekt het om haar nek.

Ze ziet eruit alsof ze huilt, wat een moment voor Team GB, Sky Brown en haar hele familie.

• Medaille Ceremonie

De drie medaillewinnaars staan ​​op het punt hun medailles voor de eerste keer ooit in ontvangst te nemen bij het skateboarden voor vrouwen in het park.

Sky Brown behaalt als eerste het podium om haar bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Zilveren medaillewinnaar, Kokona Hiraki is jonger dan zij, slechts 12 jaar oud!

Zelfs de gouden medaillewinnaar is pas negentien!

• STAT هجوم aanval

Weet je nog dat je naar de Olympische Spelen van 2008 in Peking keek?

Nou, toen die spellen begonnen, was het gewoon Sky Brown een maand Oud of oud!

• glanzend brons

Sommige van deze Sky Brown-trucs zijn nauwelijks te geloven.

En als de Spelen van 2024 in Parijs over drie jaar plaatsvinden, is ze nog maar 15 jaar oud!

Skye Brown had haar hoofd in haar handen na haar derde ronde – ze wist dat het goed was.

En toen de bronzen medaille voor het bruinen werd bevestigd, kon ze haar tranen niet bedwingen.

Een herinnering dat ze de jongste Olympiër van GB is met 13 jaar en 28 dagen oud.

Fantastische scènes

• Ski regels

Hier is het laatste klassement van de Women’s Skatepark Final.

Sky Brown’s score van 56,47 in haar derde en laatste carrière is genoeg voor een indrukwekkende bronzen medaille achter de Japanse 1-2.

• Super Sky

Word Sky Brown’s Team GB jongste ooit Olympische medaillewinnaar van de zomer!

Ze is pas 13 jaar en 28 dagen oud!

Nadat ze in haar eerste twee rondes was gevallen, verpletterde ze haar laatste poging om de bronzen medaille van Team GB te winnen!

Ze stond die laatste ronde onder veel druk, maar ze liet het helemaal los.

• HEMELBRUIN ZIJN BRONS!

Sky Brown hangt aan brons!

GB’s allereerste skateboardteammedaille op haar Olympisch debuut.

Sakura Yosuzumi pakte de eerste plaats met Japan en Japan pakte ook het zilver met Kokona Hiraki.

Toen pakte Sky Brown het brons en de gouden medaille-favoriet Misogo Okamoto werd vierde.

• Het is beneden!

Misogo Okamoto valt terwijl hij Indy probeert te schoppen!

Ze ligt te huilen op de grond.

De rest van de ridders renden naar haar toe en hieven de Japanse ridder in de lucht.

Het is geweldig om hem te zien.

• De hemel in de derde

56.47 voor Sky Brown met het laatste punt.

Dat is goed genoeg voor de derde plaats, maar er is nog één renner over.

Misogo Okamoto is de laatste rijder die naar beneden komt.

• Geweldige loop!

Hemel bruin!

Ze stak haar handen in de lucht, en ze vindt het maar goed ook!

Is het genoeg om een ​​medaille te krijgen?

• hier is de lucht

Nou, hier is Skye Brown.

De derde en laatste ronde.

• Nog drie te gaan

Yosuzumi Sakura leidt nog steeds met een score van 60,04 om te winnen.

Nog drie renners te gaan, Sky Brown zal als een na laatste naar beneden gaan.

• Inhoud van de vierde hemel

Sky Brown garandeert de vierde plaats.

Nog vier passagiers te gaan.

Lukt het haar om op het podium te komen?

• de lucht om vier uur

Okamoto Misogo’s score van 53,58 duwde Sky Brown naar de vierde plaats.

Het is de een, twee, drie wedstrijd van Japan op het leaderboard met nog één wedstrijd te gaan.

Sky Brown heeft wat werk te doen als ze op het podium wil komen.