Schotland vs Nederland – Voetbalwedstrijdverslag – 2 juni 2021

Kapitein van Nederland Memphis Depoy Schotland versloeg Surprise woensdag met 2-2 in een vriendschappelijke wedstrijd in het Estadio Alcarve in Portugal.

Debay scoorde beide goals voor zijn team, maar het resultaat was een enorme psychologische boost voor Schotland toen beide landen zich voorbereidden op het EK.

Euro 2020 op ESPN: stream live games en herhalingen (alleen VS)

Schotland leidde 11 minuten later door een snel schot, zonder zeven spelers na een positief COVID-19-geval op een trainingskamp in Spanje. Jack Henry Gevorderd naar 2-1 na 63 minuten Kevin Nisbet Trek een kruis van Andy Robertson Linkerkant.

De Schotse opener maakte zes minuten later gelijk voor Oranje, waarbij de aanvoerder van Deboy slim een ​​linksbenige volley in doel zette Georgino VijnalthamBehendige titel.

Het was een goed uitgevoerd doelpunt, dat suggereerde dat Nederland de aanvankelijke tegenslag zou overwinnen en hun dominantie zou omzetten in een comfortabele overwinning, maar een slecht Schotland had andere ideeën.

Henry opende de score na het stelen van de bal als Deboy en Stuart Armstrong Geschraapt op het middenveld en kraakte het huis juist van buiten het gebied.

Het tweede doelpunt van Schotland was ook interessant, want Nisbet kreeg een sterk contact om de voorzet van Robertson in het net te zetten.

De Nederlanders namen Vijnaltham en zijn mede-sleutelmiddenvelder in handen Frankie de Zhang Na 30 minuten uit voorzorg oefende Deboy eindelijk zware druk uit in een poging een nederlaag te voorkomen en maakte hij gelijk toen hij een vrije trap naar huis rolde.