Sami Zayn gaat in op bloedlijnselectie na WWE Survivor Series

Sami Zayn gaat in op bloedlijnselectie na WWE Survivor Series

Sami Zayn is de toost van de worstelwereld en misschien wel de populairste superster in heel WWE op dit moment, maar The Honorary Uce ziet zichzelf als niets meer dan een teamspeler en een radertje in het wiel van The Bloodline.

Spreek met verslaggevers Nadat hij The Bloodline had geholpen de overwinning te behalen in een WarGames-wedstrijd voor heren Bij Survivor Series werd Zayn gevraagd of hij “het populairste lid van Bloodline was geworden, behalve dat hij Roman Reigns heet”. Als reactie verwierp Humble Zen het idee van hiërarchie binnen de bloedlijn.

“Ik bekijk het niet vanuit het perspectief van een beoordelingssysteem,” Zayn antwoordde. ‘Ik heb er eigenlijk een beetje een hekel aan, om eerlijk te zijn. Ik zeg niet dat ik je of de vraag kwalijk neem, ik zeg alleen… het hoofd van de tafel, dat is erg hiërarchisch – het kan me niet schelen. “Vooral het rangsysteem. “Oh, het is een stap eronder, en het is belangrijker dan het.”

Daan vervolgde: “Het is een eenheid, het is een werkwoord, hoe je het ook wilt noemen. En iedereen is erg belangrijk, in zijn rol, voor het geheel. [Paul Heyman] Hij had het over de dynamiek met hoe het was met Jay en mij. Of Jimmy en ik en Solo en ik – we hebben niet veel gedaan – maar Paul en ik en Roman en ik en dit zijn allemaal individuele verhalen, dus ik denk niet dat de een belangrijker is dan de ander – duidelijk van buiten Roman voor voor de hand liggende redenen – maar ik kijk er niet eens graag naar door die lens om het arrangement of iets anders te regelen. Het maakt allemaal deel uit van iets dat heel mooi samenkomt als je het in elkaar zet. Een deel ervan is hoe ik het zie.”

READ  Letitia Wright hervat opnames in Atlanta - The Hollywood Reporter

Ook tijdens de persconferentie prees “Special Counsel” Paul Heyman Zayn voor zijn optreden in Survivor Series en beweerde dat hij Hij twijfelde er niet aan dat Zen trouw was aan de oorlogsspelen. Machinaal persen van de hele post-Survivor-serie Ze zijn hier te bekijken.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *