Rina Sayama vertelt via Good Morning America over haar eerste speelfilm

Rina Sayama vertelt via Good Morning America over haar eerste speelfilm

Rina Sawayama is een popster, producer en actrice uit Japan die opgroeide in Noord-Londen. Niet lang geleden bezocht ze Good Morning America (LIVE in Times Square NYC) om met Keanu Reeve en Laurence te praten over haar acteerdebuut in de speelfilm in de langverwachte volgende inzending in de John Wick-franchise, getiteld “John Wick: Chapter 4”. Visbrand.

Rina Sayama voor “Good Morning America”

Toen hem werd gevraagd hoe het was om met Elton John op te treden op een afterparty van de Oscars, antwoordde Rina Sawayama: “Magic, ik ben nog nooit in LA geweest tijdens het Oscarseizoen, dus zelfs gevraagd worden om te gaan, laat staan ​​optreden, was te gek.” En we zongen samen een liedje, dus dat was geweldig.”

Bij haar acteerdebuut zei Rina: “Eerlijk gezegd, [it’s] Als een Hollywood-droom. Ik maak al een paar jaar achtergrondopnames van mezelf. Ik heb nooit iets gekregen. Ik kwam heel dicht bij het krijgen van ‘The Matrix’, wat een heel ander verhaal is dat op een heel dramatisch verhaal leek. Maar ik werd eigenlijk uit het niets gebeld door Chad Stahelski, de directeur. Hij zei: ‘Weet je, ik probeer die rol te vinden en ik heb genoten van het kijken naar je muziekvideo’s, en alsof ik kan zien dat je acteert, en ik kan zien dat je danst en choreografie en vechtscènes doet. – wat gaat ze de komende drie maanden doen? “

Twee dagen later vloog Rina naar Berlijn en begon aan een strenge training.

Rina Sawayama Concert op 21 februari 2023 in Tivolevredenburg Utrecht, Nederland – Stock opening foto’s met dank aan Depositphotos.

“Het was gek,” zei Rina. “Je kent Chad en John Wick, zijn soort stijl, de schietactie is dat je van begin tot eind fotografeert. Daar… het is niet erg schokkerig in termen van bezuinigingen en dus moet je de choreografie van begin tot eind leren. Dus het zijn lange reeksen, en in feite, de eerste week, kneep ik een zenuw in mijn rug om de basisbeweging te doen. Dus dat was helemaal niet cool. Weet je, het was niet zo’n erg ingewikkelde beweging, ja. was gewoon, ik was als dribbelen, ik was als kronkelen, en dan knijp ik. Maar binnen een week, een week later, kreeg ik de beste medische behandeling en werd ik beter en kon ik alles leren. Maar ja, vijf weken. Ik had het gevoel dat het niet lang genoeg was, ik wilde meer, meer tijd.”

READ  Benoeming van Ivo van Hoof tot artistiek directeur van de Rotorinale School

Misschien krijgt Rina Sawayama snel genoeg nog een kans als ze bewijst dat ze in een intense scène kan acteren. Keanu Reeves, de legende in de filmwereld, nam Rina onder zijn hoede.

Keanu Reeves

VS - Keanu Reeves hand- en voetafdrukconcert - Los Angeles
LOS ANGELES – MEI 14: Keanu Reeves op het Keanu Reeves Hand and Foot Print Concert in het TCL Chinese Theatre IMAX op 14 mei 2019 in Los Angeles, Californië – Stock opening foto’s met dank aan Depositphotos.

‘Het is heel mooi,’ zei Rina. “Hij wist duidelijk dat dit mijn eerste rol was, en zorgt gewoon voor me achter de schermen, weet je. Hij is geen erg opzichtig persoon, hij doet veel dingen achter de schermen om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt. Dus, aardig en eerlijk gezegd kan hij beroemdheden uitschakelen, wat hij ook is.’ Raar om te zeggen. Je denkt iemand als Keanu te kennen – hij loopt rond op de set – hij heeft constant roem in de lucht. Maar hij is er gewoon voor zijn werk, weet je. Hij is er graag om te werken en hij weet dat het teamwerk is. En ja, ik voelde me echt… ik voelde me niet geïntimideerd. Helemaal niet. Het was leuk.’

TivoliVredenburg Utrecht, Nederland

Rina Sawayama's concert op 21 februari 2023 in Tivolevredenburg Utrecht, Nederland
Rina Sawayama Concert op 21 februari 2023 in Tivolevredenburg Utrecht, Nederland – Stock opening foto’s met dank aan Depositphotos.

Rina vertelde over haar moeder, haar grootste inspiratiebron, van wie ze veel levenslessen heeft geleerd.

‘Je weet dat ze een immigrant is,’ zei Rina. “Mijn ouders scheidden toen ik ongeveer 10 jaar oud was. Dus voedde ze me alleen en op het platteland op [where] Ze sprak de taal niet, en daaruit leerde ze doorzettingsvermogen. En ze was lange tijd in de overlevingsmodus, en ze voedde me op en gaf me de beste kans. En ik zou hier nu echt niet zijn om dit met jou te doen als zij er niet was geweest. Dus ja, ik ben haar veel verschuldigd.”

READ  De koningin keert terug naar koninklijke plichten na de dood van prins Philip

Met wat ze tot nu toe in haar carrière heeft bereikt, maakt Rina Sawayama haar moeder elke dag trots.

Rina Sawayama's concert op 21 februari 2023 in Tivolevredenburg Utrecht, Nederland
Rina Sawayama Concert op 21 februari 2023 in Tivolevredenburg Utrecht, Nederland – Stock opening foto’s met dank aan Depositphotos.

Rina Sawayama wordt begroet met een naam De toekomst van popmuziek. Tot op heden heeft het meer dan 400 miljoen keer gespeeld op verschillende streamingplatforms. Haar veelgeprezen debuutalbum “Sawayama” bereikte meer dan 50 hitlijsten plaat van het jaar vermeldingen in 2020.

Soyama werd beroemd via een ongebruikelijke route aan de Universiteit van Cambridge terwijl hij politicologie, psychologie en sociologie studeerde. Ze financierde haar vroege muzikale inspanningen met geld verdiend met modellenwerk, voordat ze uiteindelijk een platencontract tekende. Sawayama’s opvallende hits zijn zonder genretaboe onder meer ‘XS’, de Elton John-samenwerking ‘Chosen Family’ en ‘This Hell’, die Sawayama live uitvoerde op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol.

We raden ten zeerste aan om op 24 maart 2023 naar de bioscoop te gaan om “John Wick: Chapter 4” met Keanu Reeve, Laurence Fishburne en Rina Sayama te zien. Laat ons ook weten hoe u zich voelt in de opmerkingen hieronder. De beroemde zin van Mel Blanc, Dat is alles wat ik heb mensen! Bedankt voor het lezen van weer een geweldig artikel over Bong Mines Entertainment – Het is dé hotspot voor nieuw muziek- en entertainmentnieuws. onthoud dit altijd (S) positief, (H) energie, (A) altijd, (C) Creëert , (H) Hoogte (Hallo). bel ons op sociale media via TwitterenEn YouTubeEn Instagramof FacebookEn vertel ons wat er aan de hand is.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *