Raphael van der Vaart weigert Timo Werner te vergelijken met Robin van Persie

“Als ik Werner weer met Van Persie zou vergelijken, zou ik nu weglopen.”

Raphael van der Vaart Hij dreigde “weg te lopen” toen hij op de Nederlandse televisie verscheen nadat hij Timo Werner vergeleek met Robin van Persie voor zijn tweede doelpunt in de Champions League-wedstrijd van Chelsea tegen Zenit Sint-Petersburg.

Werner scoorde tweemaal en zorgde voor Romelu Lukaku toen Chelsea met 3-3 gelijkspeelde met de Russische kampioenen – en in de laatste minuut een net tegen kreeg om ze uit de leiding te slaan en als tweede in hun groep te eindigen.

Raphael van der Vaart verwerpt de vergelijking tussen Timo Werner en Robin van Persie.

Werner opende de procedures na 83 seconden voordat hij de tweede aan hem toevoegde, en de derde aan Chelsea, vijf minuten na het einde van de wedstrijd na het afweren van uitdagingen van de tegenstanders voordat hij de Blues op voorsprong zette.

Critici op de Nederlandse televisie Ziggo Sport waren zo onder de indruk van de Duitse staking, dat ze zijn bewegingen en afwerking vergeleken met die van voormalig Manchester United en Holland-spits Robin van Persie.

Van der Vaart was echter niet zo onder de indruk, dat de voormalig Tottenham-middenvelder dreigde de groep te verlaten als hij dezelfde vergelijking opnieuw zou horen.

“Als ik Werner weer met Van Persie vergelijk, zou ik nu verder gaan.”

Van der Vaart bekritiseert Werner.

De Nederlandse international was in het verleden kritisch op Duitsland, Beweren dat alles wat hij doet is “rennen”.

READ  Nederlander Ben Cooper stopt op 29-jarige leeftijd met internationaal cricket

“Het enige wat hij doet is zijn hoofd neerleggen en wegrennen, wat niets doet”, zei hij.

“Werner is echt een blind paard. Hij liet echt zien hoe hij was toen hij in Duitsland speelde – en hij doet het nu weer.”

De 25-jarige speelde dit seizoen 13 keer in alle competities voor Chelsea, scoorde vijf doelpunten en gaf twee assists en zal proberen de ploeg van Thomas Tuchel te helpen dit weekend weer te winnen wanneer ze het thuis opnemen tegen Leeds United.