Nederland n voor goede teamprestaties. Versla Macedonië, Oostenrijk bereikt eerste knock-out

Geplaatst op:

Georgino Vijaldam scoorde tweemaal toen Nederland Nederland maandag comfortabel met 3-0 versloeg in Amsterdam.

De Nederlands Getekende Kapitein Paris Saint Germain Van Liverpool Kort voor aanvang van de wedstrijd, nadat Mehbis Debe ze op voorsprong zette, scoorde Johan Groof in de tweede helft op het podium twee keer.

Nieuw betaald sinds het bezegelen van zijn eigen transfer naar Barcelona, ​​kan de kant van Frank de Boer om hulp vragen bij twee doelpunten van Vigaldamin in Groep C met negen punten uit negen.

Ze versloegen Oekraïne en Oostenrijk al voor hun eigen fans thuis in Ajax en kwalificeerden zich voor de laatste 16 als groepswinnaars, dus het is bekend dat de Europese kampioenen van 1988 volgend weekend naar de knock-outfase in Boedapest gaan.

Noord-Macedonië is al uitgeschakeld na het verliezen van de eerste twee wedstrijden van hun debuut in een groot toernooi.

Ze gaan crashen zonder punten, maar ze zullen deze campagne nooit vergeten, die de laatste twee decennia zal worden herinnerd na de 37-jarige spits Goren Pandey, de beste speler in het spel.

Hij kreeg een Nederlands shirt van 122 cadeau – voordat hij het aantal gewonnen caps aftrapte, en werd geëerd door zijn teamgenoten, en in het midden van de tweede helft tot de toejuiching van thuisfans.

Maar de Noord-Macedoniërs waren niet in staat om veel te tekenen en Pandey zette Alexander Trojkovsky op en hield het spel nog steeds doelpuntloos.

Ze stonden geen twee doelpunten buitenspel toe en realiseerden zich dat de Nederlandse opener in de 24e minuut niet had mogen duren.

READ  Jacqueline Coward en Jaap Riesema versterken het Nederlandse selectieteam - escYOUnited

Pandey had het gevoel dat hij de rand van het Nederlandse strafschopgebied van Daly Blind verkeerd had ingeschat, maar de Roemeense scheidsrechter stond hem toe te spelen en de thuisploeg schoof op.

Debbie wisselde voor de finish passes met Tony Malone en het doel stopte na de VAR-test.

Losse verzending

PSV Eindhoven Aanvaller Malone en Ajax Middenveld Wonderkind Ryan Cravenberch heeft twee wijzigingen aangebracht in de Nederlandse opstelling voor Wabot Wekorst en Morton de Rune.

Hij raakte verstrikt in het zeer bekritiseerde 3-5-2-systeem – voordat hij het in de tweede helft veranderde – maar was terughoudend om veel spelers te laten rusten tot zes dagen na de volgende wedstrijd.

Nederland droeg hun zwarte vervangende tenue en kreeg VIP-ondersteuning in de vorm van premier Mark Rutte, die samen met zijn Noord-Macedonische teamgenoot Joran Save naar de wedstrijd keek.

Ondanks de koude en vochtige omstandigheden was er ’s avonds een losse lucht naar het Nederlands team, hij zal geen wedstrijden meer spelen in Amsterdam – in de verre halve finales om de laatste 16 te winnen en ze naar de kwartfinales te sturen.

Denzel Dumfries kwam na de opener van Deborah dicht bij de 2-0 toen ze in de tweede helft met de wedstrijd meeliepen.

Matthijs de Ligt verwijderde een kopbal van het fort voordat hij scoorde op Debat voor Vijnold om er in de tweede periode 2-0 van te maken.

Een uur voordat Malone’s pass nog een gelukkige zet was, bracht Debay het derde doelpunt, maar werd vervangen door Dimitrovsky’s vervolg op zijn derde wedstrijdschot van Stalin Dimitrovsky.

READ  Olympische Spelen Tokio: hockeyspelers Groot-Brittannië winnen felle woordenstrijd met Nederland

Bank en The Nederland Zie er ondanks de zware tests goed uit.

Oostenrijk ging de eerste knock-outronde in

Christoph Pamkardner hield Oostenrijk Kwam voor het eerst in de knock-outfase van het Europees Kampioenschap door maandag het enige doelpunt te maken van de 1-0-overwinning van zijn team tegen Oekraïne.

Een corner van Palmcardner geslagen Oostenrijk Aanvoerder David Alaba scoorde in de 21e minuut, vier minuten na een frontale botsing met Ilia Jaberni aan de andere kant van het veld.

Pamkardner werd in de 32e minuut vervangen en werd bij het verlaten van het veld tegen het hoofd geslagen.

Oostenrijk Ze eindigden als tweede in Groep C met zes punten, tegen Italië aanstaande zaterdag in Londen. Oekraïne staat op de derde plaats met drie punten en kan zich nog steeds kwalificeren voor de ronde van 16 als een van de vier beste teams op de derde plaats.

In eerdere wedstrijden speelde Alaba in het midden van een back, maar maandag stond hij aan de linkerkant van de viermansverdediging en ondersteunde hij goed uitgevoerde voorzetten en hoekschoppen van beide kanten.