LeBron James toont steun voor de USMNT voorafgaand aan hun matchup met Nederland

Iedereen lijkt het te hebben WK-koorts Het nationale herenteam van de Verenigde Staten bereidt zich voor op de ontmoeting met Nederland in de Ronde van 16 op zaterdagochtend in Qatar.

net zo De USMNT lijkt vooruitgang te boeken Bij de kwartfinales betuigt een van de basketballers voor het eerst sinds 2002 zijn steun aan de thuisploeg.

Een voetbalfan voor de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep B-wedstrijd tussen Iran en USMNT in het Al Thumama Stadium op 29 november 2022 in Doha, Qatar.
(Brad Smith/ISI-foto’s/Getty Images)

Een dag voor de wedstrijd van de Los Angeles Lakers tegen de Milwaukee Bucks, LeBron James werd gespot De Lakers trekken een blauw shirt van het nationale team aan en bereiden zich voor om donderdag naar het oosten te vertrekken voor een roadtrip van vijf wedstrijden.

Wereldbeker 2022: Zuid-Korea verslaat Uruguay en gaat door naar knock-outfase met overwinning op Portugal

De Lakers versloegen de Bucks vrijdagavond met 133-129 achter Anthony Davis’ seizoenshoge 44 punten.

James passeerde ook Magic Johnson Zesde op de all-time assist-lijst met een prestatie van 28 punten, 11 assist en acht rebound.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

James heeft nu 10.144 assists in zijn carrière, 11 meer dan Johnson’s 10.133.

LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers lacht tijdens de wedstrijd tegen de Milwaukee Bucks in Fiserve Forum Center op 2 december 2022 in Milwaukee, Wisconsin.

(Jeff Haynes/NBAE via Getty Images)

‘Het betekent natuurlijk veel,’ zei James. “Magic’s benadering van het spel was zo aanstekelijk. Zijn teamgenoten speelden graag met hem vanwege de vreugde die hij had en zijn vermogen om de bal te passen en andere jongens erbij te betrekken. Hij was altijd opgewonden om te zien dat zijn teamgenoten het goed deden. Ik heb hem altijd bewonderd.” “Nog steeds bescheiden en super. Wat supercool is, is dat ik het mag doen in een Laker-uniform en weet hoeveel magie betekent voor een Laker-eigenaar.”

READ  Ajax Amsterdam Versus. AS Roma - Wedstrijdverslag - 8 april 2021

Klik hier om de Fox News-app te downloaden

Alle ogen draaien De wedstrijd van de VS tegen Nederland Zaterdag om 10:00 uur ET.

LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers kijkt vanaf de zijlijn toe tijdens de eerste helft van een NBA-wedstrijd tegen de Phoenix Suns in Footprint Center op 22 november 2022 in Phoenix, Arizona.

(Christian Peterson/Getty Images)

De USMNT versloeg dinsdag Iran met een doelpunt van Christian Pulisic in de 38e minuut om door te gaan naar de achtste finales met een 1-0 overwinning.