Kevin Costner deelt zijn benadering van karakterontwikkeling in films

Kevin Costner deelt zijn benadering van karakterontwikkeling in films
Kevin Costner deelt zijn benadering van karakterontwikkeling in films

Oscar-winnende regisseur Kevin Costner heeft meegewerkt aan de film van Josh Horowitz Blij, verdrietig, verward Podcast van een live-opname op 92nd Street in New York City, begeleid door Horizon: een Amerikaans epos In de film spelen Sam Worthington, Abi Lee en Locky Wilson mee.

Tijdens de diepgaande discussie benadrukte Costner zijn toewijding aan het creëren van goed afgeronde personages, vooral vrouwen, die traditionele modellen van westerse films uitdagen.

“Als je begint met schrijven, vraag je je af: waar is de vrouw? “Ze bracht het verhaal door elke lijn van het plot”, zei hij. ‘Het leek mij zo gemakkelijk. Ik bedoel, ik kon me nauwelijks een scène voorstellen waarin geen vrouwen of een klein meisje door een sterke vrouw werden opgevoed.

Costner, een van de castleden, prees Sienna Miller voor haar ‘stralende’ optreden, dat volgens hem zijn personages tot leven bracht, ook al kon ze de opnames van de podcast niet bijwonen.

“Ik maak films voor mannen”, vervolgde hij. “Dat is wat ik doe. Maar ik zal geen film maken tenzij ik sterke vrouwelijke karakters heb, en zo beheer ik mijn carrière. En ik denk dat ik daarom zo’n goede aanhang heb. Bedankt vrouwen dat jullie jullie mannen hierheen hebben gesleept Het was tenslotte een western.”

Costners nieuwste project Horizon: een Amerikaans eposis een vierdelige filmreeks, waarvan het eerste deel is verschenen en het tweede deel in augustus zal verschijnen.

De overige twee delen zijn in productie. Hij regisseert en speelt de hoofdrol in het epische verhaal dat vijftien jaar expansie voor en na de burgeroorlog beslaat.

READ  De beslissing van het Hooggerechtshof stelt mij in staat om te discrimineren

Dit markeert zijn terugkeer naar de regie na een pauze van twintig jaar, na zijn Oscar-winnende debuut met dansen met de wolven in 1991, en daaropvolgende regie-inspanningen in postbode (1997) en Open veld (2003).

De afgelopen jaren heeft Costner zich geconcentreerd op acteren en produceren, vooral in soapseries Geelsteendat hij officieel op 20 juni verliet.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *