Jamie Foxx herinnert zich dat hij ziek werd door een mysterieuze ziekte en twintig dagen afwezig was

Jamie Foxx herinnert zich dat hij ziek werd door een mysterieuze ziekte en twintig dagen afwezig was

Ruim een ​​jaar later vertelt Jamie Foxx over de mysterieuze medische aandoening waardoor hij drie weken in coma lag.

De Oscarwinnaar deelde het verhaal van zijn ziekte in april 2023 met een groep mensen in de straten van het centrum van Phoenix, Arizona, in een video die maandag op sociale media werd gedeeld.

“Vorig jaar 11 april, [I had] ‘Hevige hoofdpijn, ik vroeg mijn zoon om mij Advil te geven,’ begon Fox sectie“, terwijl hij met zijn vingers knipte. “Ik ben twintig dagen weggeweest. “Ik herinner me niets.”

Hij vervolgde: “Ik was in Atlanta, en mijn zus en mijn dochter brachten me naar de eerste dokter. Hij zei nee en gaf me een cortisone-injectie. De volgende dokter zei: ‘Er is daar iets aan de hand.’ Ik ga dat niet op de camera zeggen.”

Jamie werd afgelopen april in het ziekenhuis opgenomen na geheime ‘medische complicaties’ tijdens het filmen van zijn aankomende Netflix-film in Atlanta Terug aan het werk Met Cameron Diaz. Zijn dochter, Corinne Fox, maakte de volgende dag zijn ziekte op Instagram bekend en merkte op dat hij ‘al op weg was naar herstel’.

Een maand later maakte Corinne bekend dat haar vader ‘al weken uit het ziekenhuis was’ en zelfs ‘pickleball’ had gespeeld.

Bij zijn eerste optreden sinds zijn opname in het ziekenhuis sprak Fox openhartig over de ervaring in zijn acceptatietoespraak voor de Vanguard Award tijdens de viering van de Critics’ Choice Film & Television Association ter ere van de prestaties van zwarte, latino- en Aziatische Pacific-Amerikanen in december.

Fox zei destijds dat hij pas zes maanden geleden ‘echt kon lopen’ en voegde eraan toe: ‘Ik wil iedereen bedanken. Ik heb iets meegemaakt, ik heb een aantal dingen meegemaakt.

“Ik koester nu elke minuut – het is anders. Ik zou zelfs mijn ergste vijanden niet willen wat ik heb meegemaakt, want het is moeilijk als het einde bijna voorbij is… als je de tunnel ziet. Ik heb de tunnel gezien – dat heb ik gedaan.” Ik zie het licht niet’, zei Fox.

READ  Zal het Nederlands elftal voor nog een verrassing zorgen? Verloor 6 wickets voor 100 runs

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *