Hoe de wedstrijd Ecuador-Nederland in groep A te bekijken tijdens de FIFA Wereldbeker 2022 – NBC5 Dallas-Fort Worth

Ecuador en Nederland zijn het WK voetbal 2022 precies zo begonnen als zij willen. Maar er kan er maar één perfect zijn over twee wedstrijden, aangezien de twee elkaar in hun volgende wedstrijd zullen ontmoeten.

De twee landen in Groep A wonnen met 2-0 in hun openingswedstrijden, Ecuador op Qatar en Nederland op Senegal.

Ecuador versloeg het gastland in de openingswedstrijd van zondag, waarin Ener Valencia tweemaal scoorde. Nederland versloeg Senegal met 2-0 nadat de wedstrijd meer dan 80 minuten doelpuntloos was geweest. Cody Jakbo doorbrak in de 84e minuut de patstelling voordat Davy Claassen in blessuretijd de wedstrijd buiten bereik bracht.

Nu staan ​​de twee winnaars van groep A tegenover elkaar. Zo kun je Ecuador en Nederland bekijken in hun Groep A-wedstrijd:

Wanneer is de wedstrijd tussen Ecuador en Nederland op het WK 2022?

Ecuador en Nederland ontmoeten elkaar op vrijdag 25 november in het Khalifa International Stadium in Al-Rayyan.

Wat is de datum van Ecuador tegen Nederland op het WK 2022?

Ecuador en Nederland beginnen om 11.00 uur ET en 8.00 uur PT, lokaal om 19.00 uur in Qatar.

Hoe de wedstrijd tussen Ecuador en Nederland in de FIFA Wereldbeker 2022 te bekijken

De game wordt uitgezonden op FOX in het Engels en Telemundo in het Spaans.

Hoe de wedstrijd tussen Ecuador en Nederland in de FIFA Wereldbeker 2022 wordt uitgezonden

De game kan online worden gestreamd op FOXSports. comof de Fox Sports-app of hardlopen Pauw (Spaans).

Ecuador en Nederland – Groep A | 11 uur ET | Copa Mundial de la FIFA 2022 in Español op Peacock

READ  Greta Thunberg danst, zingt "I'll Never Leave You" tijdens een klimaatevenement

Wie zijn de spelers om in de gaten te houden in Ecuador en Nederland?

Valencia scoorde beide doelpunten van Ecuador in de opener en er is geen reden om te denken dat het in de toekomst zal stoppen. De 33-jarige heeft 37 doelpunten gemaakt in 75 wedstrijden voor het nationale team, waaronder vijf op het WK. Het zal interessant zijn om te zien hoe zijn knie het houdt na het verlaten van de wedstrijd van Qatar in de 77e minuut met een trap.

Virgil van Dijk schittert ook in Nederland, waar hij als aanvoerder diende. De centrale verdediger van Liverpool zorgt samen met het FC Barcelona-duo Frenkie de Jong en Memphis Depay voor een krachtige aanval van Oranje.

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'