Het is nu gewoon mijn tijd – Rolling Stone

Het is nu gewoon mijn tijd – Rolling Stone

Leden Zaterdagavond Live Ze waren wat meer verrast toen Cecile Sterkeen van de sterkste spelers van de opvallende comedyshow, heeft 48 homeruns geretourneerdDe tiende Het seizoen is in oktober.

SNL had net een golf van spraakmakende vertrekken gezien – Kate McKinnon, Aidy Bryant, Pete Davidson, Kyle Mooney, Alex Moffat, Chris Reed, Melissa Felisenor en Aristotle Athari – voordat het seizoen zelfs maar begon, en Strong zelf was niet meegenomen in de show’s eerste weken vanwege een aanbieding De alleenstaande vrouw, evenals voor haar serie op Apple TV+ Shmegadon! Het werd opgepikt voor een tweede seizoen dankzij sterke recensies.

Na het verschijnen van een koude opening Kimberly Guilfoyle Sterk Door een infomercial voor Trump (James Austin Johnson) te kapen die zijn goedgelovige fans NFT’s verkocht door te betalen voor haar kerstalbum, kreeg de 11-jarige veteraan een behoorlijk afscheid tijdens de “Weekendupdate. “

De komiek verscheen als “Kathy Ann steelt de trofee tweemaal van de Heisman”, een van Strong’s langste segmenten, toen ze binnenkwam met een roze trui en kerstmanhoed, terwijl ze worstelde om een ​​sigaret aan te steken.

“Het bedekt een enorme open wond”, zei ze over de kerstmuts. “Ik heb mijn wimpers een beetje… heb op een roltrap geslapen. Het is hier gewoon een puinhoop. Maar nu passen de gordijnen tenminste bij elkaar!”

Ze voegde eraan toe: “Weet je, ik ben eigenlijk een beetje emo vanavond, want eerlijk gezegd ben ik hier om afscheid te nemen.”

Wanneer de “Weekend Update” co-host Michaël Che Blijkt: Gevangenis! Alle misdaden die ik je hier de afgelopen zeven jaar heb bekend, hebben eindelijk mij, Kathy Ann Strongs, ingehaald. Je weet wel, drugsgebruik, verboden terrein, vernieling van eigendommen, crack, zich voordoen als een politieagent, wat crack … en doe wat sonische aanvallen.” (Daarmee bedoelde ze “Sonic’s loftprestaties.”)

READ  Duizenden roodharigen vieren feest op een jaarlijks festival in Nederland - WeirdNews

gemeenschappelijk

“Ik denk dat het me echt de broodnodige stabiliteit zou geven. Ik ben niet zo bang omdat ik vrienden heb aan de binnenkant, en ze lijken prima te zijn, “legde ik uit, terwijl ik een foto van Kate McKinnon en Eddie Bryant weggooide. in de gevangenis, bedekt met tatoeages.

Toen brak een betraande, krachtige (zoals Kathy Ann) het personage een beetje en zei: “Dit is mijn tijd. Maar ik heb hier zoveel plezier gehad en ik voel me echt gelukkig dat ik zoveel van de beste momenten van mijn leven heb gehad. op deze plek, met deze mensen waar ik zoveel van hou.” “.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *