Grimes deelt waarom de zoon van Elon Musk haar moeder niet heeft gebeld: ‘Hij kan mijn ontkenning voelen’

Grimes, van welkom met zoon Tesla Uitvoerend directeur Elon Musk Vorig jaar vertelt ze waarom ze niet geassocieerd wordt met het woord ‘mama’.

De muzikant verscheen onlangs achter de schermen Video van Vogue wie? Hij ging uit op de dag dat ze zich klaarmaakte voor het Met Gala.

“Ik denk dat het krijgen van een baby voor mij als een wedergeboorte was, als kunst”, zei Grimes, 33, wiens echte naam Claire Elise Boucher is. ‘Moeder zijn lijkt vreemd om te zeggen. Om de een of andere reden herken ik dat woord niet.’

En het is ook heel raar, want X, hij zegt ‘Claire’, maar hij zegt niet ‘mama’. Dat is zoiets als… ik heb zoiets van, ‘Hoe gaat het…?’, ‘Zoals, misschien is hij kan mijn afkeer van het woord ‘um’ voelen.

‘Changing Self’ Rechter Grimes onthult dat hij lijdt aan zeer slechte geestelijke gezondheidseffecten als auteur

De artiest en producer voegde toe: “Ik weet niet eens waarom ik het haat [the word] Omdat ik respecteer… Ik kan me daar gewoon niet vreemd mee identificeren. “

Grimes bracht de wereld terug in beroering in mei 2020 toen zij en Musk aan de wereld onthulden dat ze hun nu 16 maanden oude zoon X Æ A-XII zouden noemen, die ze X noemden.

afgelopen oktober,alternatief karakterJudge besprak ook haar samenwerking met app Endel om ‘AI Lullaby’ te creëren voor een ‘betere slaaphouding’. “

GRIMES ONTHULT DE NAAM VAN ZIJN PASGEBOREN ZOON DELEN MET ELON MUSK NA DE UNIEKE MONIKERVERANDERING

READ  Brooke Shields noemt interview Barbara Walters 'criminele operatie'

Ze vertelde destijds aan The New York Times: “Als je een baby hebt, gebruik je altijd witte ruismachines. En het is veel gemakkelijker om ze in slaap te krijgen als je ze in een soort van vocale houding traint.” “Dus ik dacht: ‘Kan dit artistieker?’ Over het algemeen zijn kinderspullen creatief erg slecht.”

“Ik wil niet dat je eerste kennismaking met de wereld zinloze onzin is”, voegde Grimes eraan toe.

Terwijl ze zich voorbereidde op het Met Gala van 2021, vertelde Grimes aan Vogue dat ze “het woord moeder niet herkent” en haar zoon met Elon Musk toestaat haar bij haar voornaam, Claire, te noemen.
(Foto door Arturo Holmes)

“Ik beledig geen kinderen”, zei de zangeres. “Ik ben het gewoon, het is maar één zintuig. Ik heb gewoon zin om uit te komen van wat is als, ‘Hier is een zebra en een beer in energie, zoals pastelkleuren.’ Dat is slechts een heel klein soort creatieve lens waardoor dingen kunnen worden gezien “.

Eerder deze maand opende Grimes over de intense ‘podiumhorror’ die ze als artiest ervaart, eraan toevoegend dat ze de voorstelling eindelijk ‘emotioneel intens’ vindt.

Partner Elon Musk schreeuwt Grimes op Twitter: ‘Ik kan geen haat haten’

“Ik hou van producties en heb een grote angst voor theater”, legde ze uit aan een virtuele kamer van verslaggevers terwijl ze de technologie besprak die door “Alter Ego” wordt gebruikt en waarmee de volledige fysieke identiteit van een persoon kan worden verborgen.

“Omdat ik me een schrijver en producer voel, en ik hou van het ontwerpen van shows en zo, maar ik ben aan het verliezen – zoals, ik heb echt slechte geestelijke gezondheidseffecten van het feit dat ik een koploper ben,” zei ze. “Zoals, ik vind het heel emotioneel intens. En ik denk dat deze show echt een traktatie is, voor veel mensen die misschien meer achter de schermen staan, maar dol zijn op het idee van performance design.”

De zangeres van “Delete Forever” benadrukte, in haar ervaring, dat ze bij het ontmoeten van een diverse groep mensen in verschillende bedrijfstakken veel van hen introvert vond, maar vaak dagelijks een façade moest laten zien die verbergt wie ze werkelijk zijn.

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

“Ik denk dat er meer mensen zijn dan anderen – het is heel moeilijk om een ​​artiest van wereldklasse te vinden in hetzelfde lichaam als iemand die kriebelende beats krijgt en zieke liedjes schrijft – en dat is zeldzaam,” legde ze uit. “En ik denk dat de show een soort toekomst in de muziek vertegenwoordigt waar er zoveel mogelijkheden zijn voor verschillende soorten geesten.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *