Frankrijk-Nederland live score updates: De gastheren controleren de tweede helft van de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden

Deel 2! Als ik Didier Deschamps was, zou ik vandaag in de 4-2-3-1 zitten: Maignan; Hernandez, Upicano; Konate, Pavard; Rabiot, Chomeni; Mbappé, Griezmann, Diaby; Kolo Mwani.

De diepgang van Frankrijk is belachelijk en hoe goed het is, ik weet dat er veel over wordt gesproken, maar echt geweldig… Verdomme.

Vandaag tegen Nederland denk ik dat de top vier zichzelf kiest, hoewel ik zou verwachten dat Kingsley Coman (Bayern München) de nominatie krijgt voor Moussa Diaby (Bayer Leverkusen).

Op het middenveld zou ik samenwerken met Adrien Rabiot (Juventus) en Aurelien Tchouameni (Real Madrid), omdat ik denk dat hun fysieke kenmerken goed geschikt zijn om het op te nemen tegen de Nederlanders, en Rabiot is bovendien een goede aanvallende dreiging. Volgens mijn boeken zal Camavinga maandag waarschijnlijk weer in Ierland zijn.

Hernandez is de gemakkelijkste optie als enige linksbenige verdediger in het team (en de beste linksback ter wereld). Voor mij zou Pavard als rechtsback moeten beginnen, maar ik verwacht dat Cunde wordt geselecteerd en persoonlijk zou ik hem sparen voor de wedstrijd tegen Ierland.

Centrale verdediger kan voor mij iedereen zijn. Todibo is waarschijnlijk de zwakste optie die er is en het is zeker geen slechte optie. Ik koos Dayot Upamecano als linksback omdat hij die rol (meestal in een driemansdefensie) voor Bayern heeft gespeeld dit seizoen, ook al heeft Axel Disasi daar veel voor Monaco gespeeld sinds Benoit Badiashile bij Chelsea kwam.

Het is bevestigd dat Mignane de nieuwe Franse doelman van eerste keus is en ik denk dat hij over het algemeen beter is dan Alphonse Areola, maar Areola is een zeer goede doelman en ik ben een grote fan van hem.

READ  Voorbeschouwing van de kwartfinales van het WK: Kroatië ontmoet Brazilië. Argentinië tegen Nederland

Goedkeurt? Het oneens zijn? Mag ik weten!:

You May Also Like

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *