De late golf van Nederland zag de nederlaag van Ierland in Tokio

Het Ierse dameshockeyteam heeft op de tweede dag van het Olympisch hockeytoernooi met 4-0 verloren van de nummer één van de wereld Nederland in het Oy Stadium.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel al na acht minuten van Felice Alber. Ierland toonde de hele wedstrijd vastberadenheid en bleek moeilijk in te storten tot het laatste kwart van de wedstrijd, omdat ze drie doelpunten te laat kregen.

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief van Limerick Post

Aisha McFerran was briljant in het scoren om de wedstrijd heel dichtbij te houden tot het laatste kwart, toen Nederland zich terugtrok en hun klasse liet zien.

Late doelpunten kwamen via Frederic Matla, Lorjan Lorenc en Malo Phoenix om de overwinning voor de Nederlanders veilig te stellen, en de overwinning breidde hun winning streak op Ierland uit tot 30 wedstrijden uit 1963.

Katie Mullan ontving 200NS Cap het Ierse nationale team wordt pas de achtste speler in de geschiedenis van het land die dit doet.

Nederland liet zien waarom ze nummer één zijn met een reeks elegante aanvallen in de game van begin tot eind. Ierland toonde veerkracht, maar kon uiteindelijk de vastberadenheid en hoge kwaliteit van het Nederlandse team niet ontkennen.

49NS Minute zorgde voor het tweede doelpunt in de wedstrijd voor Nederland toen Pheninckx scoorde in het net om een ​​sterke voorsprong te nemen.

Een minuut later werd de wedstrijd effectief uitgeschakeld door Oranje toen Lorink de bal met een backhand in het net krulde.

READ  De overwinningen van Barezas Dias en Soribes Tormo in de Billie Jean King Cup gaven Spanje de controle over Nederland

De laatste nagel aan de kist kwam door Matla in 56NS Minuut omdat ze een tik miste om iedereen de verkeerde kant op te sturen en in het midden van het doel viel.

De nederlaag laat Ierland achter met drie punten uit twee wedstrijden tot nu toe in het toernooi en ze kijken uit naar woensdag wanneer ze Duitsland ontmoeten. Ierland zal proberen de volgende wedstrijd te hergroeperen, op te laden en te winnen.

De wedstrijd van woensdag vindt plaats om 4.15 uur.

Bekijk hieronder hoe Katie Mullane, Sean Dancer en Ayeisha McFerran reageren op de zware nederlaag tegen Nederland.

de post De late golf van Nederland zag de nederlaag van Ierland in Tokio verscheen voor het eerst Sportieve Limerick.

About the Author: Annelijn Mansfelt

'Social media-expert. Bekroonde koffie-nerd. Algemene ontdekkingsreiziger. Probleemoplosser.'