Chris Pratt zegt dat Mario’s stem ‘als niets is dat ik heb gehoord’

Ik weet dat het negen maanden geleden is, maar ik moet eerlijk gezegd nog steeds ineenkrimpen om het aan te kondigen Chris Pratt zal Mario inspreken in de komende Mario-film. Hoe zou het er op aarde uitzien???

Pratt lijkt in ieder geval te denken dat het iets speciaals zou zijn. “Ik heb heel nauw samengewerkt met regisseurs, een paar dingen geprobeerd en ik heb iets gekregen waar ik echt trots op ben en ik kan niet wachten tot mensen het zien en horen,” Pratt zei in een interview met verschillend. “Het is een geanimeerde gesproken tekst. Het is geen live-actiefilm. Ik zou geen loodgieterspak dragen dat overal doorloopt. Ik geef de stem voor een geanimeerd personage, en het is up-to-date en in tegenstelling tot alles wat ik heb eerder in Mario World gehoord.”

Die laatste zin lijkt te impliceren dat Pratt de beroemde benadering van Charles Martinet van de beroemde Nintendo-loodgieter niet zal evenaren. Terwijl Dat wisten we eigenlijk alNu ben ik nog nieuwsgieriger om te horen hoe Pratt Mario precies tot leven brengt.

Op basis van een recente verklaring van de oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri, ben ik misschien niet helemaal enthousiast over het eindresultaat. Hij zei: “Als mensen het optreden van Chris Pratt horen, zal de kritiek verdampen, misschien niet helemaal – mensen houden ervan hun mening te uiten, zoals ze zouden moeten”, naar mij Begrenzing. Wanneer we eindelijk Pratt’s interpretatie van Mario horen, zal ik – en letterlijk elke andere Twitter-gebruiker – zeker aannemen Een mening uiten.

READ  The Voice of Holland: een open Nederlands onderzoek naar seksueel wangedrag

De Mario-film zou in december uitkomen, maar is onlangs uitgesteld. Het zal Voor de eerste keer nu Op 7 april in Noord-Amerika en 28 april in Japan. De cast bevat ook Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi en Jack Black als Bowser. Hoewel Martinet niet de hoofdrol speelt als Mario, zal hij wel verschijnen in “The Cameo Surprise”.

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.