Charli XCX annuleert shows na verlies van haar stem – Entertainment News

Charli XCX verliest haar stem

Bang Showbizz – | Verhaal: 370137

Charli XCX annuleerde shows in België en Nederland na stemverlies.

De 29-jarige ging naar sociale media om haar fans op de hoogte te stellen van de annulering en haar excuses aan te bieden voor de situatie.

Charlie schreef op Twitter: “Beste engelen, met afschuw moet ik jullie laten weten dat mijn shows in zowel Brussel als Utrecht vandaag en morgen moeten worden geannuleerd. Ik ben mijn stem volledig kwijt en hoewel veel technieken hebben geprobeerd om het nieuw leven in te blazen, is het niet terug. Ik ben onder doktersbevel om te gaan. In vocaal en fysiek comfort in de hoop dat mijn stem zo snel mogelijk terug zal komen. Ik wou dat er een manier was dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk, toch? Nu en de show is te fysiek om te verwerken terwijl mijn klieren barsten en pijn doen.”

De songmaker van “Break the Rules” beloofde ook haar fans de komende dagen en weken op de hoogte te houden van haar gezondheid.

Haar post ging verder: “Het spijt me zo dat ik je teleurstelde, echt waar. Ik keek uit naar deze twee volgende shows in Europa.

“Ik zal u op de hoogte houden van mijn vorderingen en ik hoop terug te zijn met rust en de juiste medicatie.

De ticketaanbieder zal binnenkort contact met je opnemen met informatie over restituties.

“Veel liefs en excuses. Charlie X.”

READ  Gerenommeerde Nederlandse dirigent Bernard Hytenk overleden op 92

Ondertussen is de popster eerder openhartig geweest over haar tourervaring en gaf ze toe dat ze vaak ongezond eet terwijl ze onderweg is.

Charlie legde uit: “Thuis is nu overal. Het is overal en echt nergens. Waarschijnlijk het ergste van rondlopen is als je elke dag pizza eet. Nou, het is eigenlijk niet zo erg, ik vind het leuk, maar het is technisch slecht.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.