Brazilië vs Zuid-Korea Live streaming: WK 2022 resultaat en eindscore als Neymar, Richarlison, Vinicius en Paqueta scoren in een verbluffende eerste helft

Moment: ‘Neymar gaat trainen en dan zien we wel’ – Tite over de rentree van de spits

Wereldbekerfavoriet Brazilië leverde maandag een prestatie om fans te verrassen en potentiële tegenstanders te terroriseren, toen Zuid-Korea zich met vier doelpunten in de eerste helft van de partij kwalificeerde om een ​​indrukwekkende 4-1 overwinning in hun laatste 16 wedstrijden veilig te stellen.

Ze stonden zeven minuten later op voorsprong toen Rafinha’s lage voorzet Vinicius Junior bereikte en hij behendig de bal over de doelman en drie verdedigers tilde.

Vijf minuten later was het 2-0 uit een Neymar-penalty en Richarlison voegde een derde toe na een periode van jongleren en daarna deed een scherpe combinatie met Marquinhos en Thiago Silva de juichende Braziliaanse fans dansen en overal neutrale kanten.

Lucas Paqueta scoorde in de vierde periode na 36 minuten, en de vijfvoudig kampioen speelde de tweede helft als een demonstratie, waarbij ze meer doelpunten ontzegden aan de Koreaanse doelman Kim Sung-gyu toen ze hun aandacht richtten op de kwartfinale van vrijdag met Kroatië.

Correa werkte onvermoeibaar en dapper om de schade te beperken en hun aanvallende inspanningen werden beloond toen Baek Sung-ho 13 minuten voor tijd een verbluffend afstandsschot langs Alisson schoot. Volg elke reactie hieronder

1670274474

Ratings van spelers uit Brazilië en Zuid-Korea: Weens Junior schittert ondanks de terugkeer van Neymar

Zuid-Korea had zijn kansen, maar de uitstekende Alisson ontkende ze herhaaldelijk, voordat Baek Seung-ho uiteindelijk de Braziliaanse doelman Baek Seung-ho versloeg met een kopbal in de tweede helft.

Het was echter niet meer dan een troost, want Son Heung-min en zijn teamgenoten werden uitgeschakeld door de toernooifavorieten.

Hier is de prestatie van de Braziliaanse spelers:

Michaël Jones5 december 2022 21:07

1670274229

Brazilië 4-1 Zuid-Korea

Na het fulltime fluitsignaal verzamelden de Braziliaanse spelers zich en onthulden een spandoek van Pele, de Braziliaanse legende die momenteel in het ziekenhuis ligt.

Pele is Brazilië’s topscorer aller tijden, maar Neymar (76) staat nu slechts één doelpunt achter hem en zal hem tijdens dit toernooi waarschijnlijk voor zijn.

Michaël Jones5 december 2022 21:03

1670273959

Het enige doelpunt van de tweede helft kwam voor Zuid-Korea toen Baek Seung-ho een verbluffend schot losliet van buiten het strafschopgebied.

(VADER)

(Getty-afbeeldingen)

Michaël Jones5 december 2022 20:59

1670273814

Drie van de vier kwartfinales zijn inmiddels bekend.

Nederland treft Argentinië, Frankrijk treft Engeland en Kroatië treft Brazilië. Wie gaat met hen mee naar de kwartfinales?

Die vraag wordt morgen beantwoord, want de winnaars van Marokko v Spanje en Portugal v Zwitserland gaan door naar de volgende ronde.

Michaël Jones5 december 2022 20:56

1670273689

Fulltime: Brazilië 4-1 Zuid-Korea

90 + 4 minuten: Nee, dat doen we niet. Brazilië had de wedstrijd in de eerste 30 minuten gespeeld en zeker in de eerste helft toen het met vier doelpunten de rust inging.

Zuid-Korea wist nog een troostgoal te scoren, maar de opgave werd hen deze avond te zwaar. Het WK blijft indruk maken op de Aziatische kant, maar hun campagne eindigt bij de laatste 16.

Brazilië gaat door en treft de volgende keer Kroatië.

Michaël Jones5 december 2022 20:54

1670273522

90 minuten: Vier minuten extra speeltijd. Bereiken we nog een doel? Bij voorkeur uit Zuid-Korea om meer trots te herstellen.

Michaël Jones5 december 2022 20:52

1670273361

De 86e minuut: Zuid-Korea ontsnapte met één doelpunt nadat doelman Kim Seong-gyu de bal raakte. Het wordt gespeeld in Rodrigo die de kans niet kan afmaken.

Michaël Jones5 december 2022 20:49

1670273037

83 minuten: Brazilië speelt Kroatië in de kwartfinales en ze hebben in vier ontmoetingen nog nooit verloren van het Europese team. Als het ze lukt, is er een mogelijkheid dat ze Argentinië in de halve finale zullen ontmoeten in wat een geweldige krachtmeting zou zijn.

Michaël Jones5 december 2022 20:43

1670272947

80 min: Dat is een aardig gebaar van Tite. Hij maakte zijn laatste twee wissels, met Rodrygo in plaats van Neymar en derde doelman Weverton in plaats van Alisson.

Weverton was de enige speler van de Braziliaanse ploeg die tot dusver geen minuten kreeg in het toernooi en zal de rest van de laatste 16 spelen.

Michaël Jones5 december 2022 20:42