Billie Eilish zegt dat “veel mensen” haar nu haten, maar ze voelt minder druk dan voorheen: “Ik maak me geen zorgen”

billie eilish Ze vertelt hoe haar leven en carrière zijn veranderd sinds ze beroemd werd.

elk jaar sinds 2016, 19-jarige ster Ik ging zitten met Vanity Fair voor hetzelfde interview, beantwoordde dezelfde reeks vragen en reageerde op haar eerdere antwoorden.

In haar laatste versie van de discussie werd de ster opnieuw gevraagd of ze zich gestrest voelde of niet.

“Ik voel veel druk, maar dat zal ik ook wel zeggen op dat moment [in the earlier years of her career]De zangeres zei: “Er werd meer van me gehouden. Ik was over het algemeen geliefd, om eerlijk te zijn. Ik was bang omdat ik die liefde wilde behouden.”

Billie Eilish geeft toe dat ze een ‘vreselijke relatie’ heeft met haar lichaam

Billie Eilish zei dat “veel mensen haar tegenwoordig haten”.
(Foto door Jeff Kravitz/FilmMagic)

Sindsdien zijn de dingen veranderd, net als haar houding.

“Nu, zoals veel mensen me haten, maak ik me geen zorgen meer”, legde Eilish uit. “Ik heb zoiets van, ‘Oh, nou, nou, als je van me houdt, hou je van me, en als je dat niet doet, doe je dat niet. “

Billie Eilish belt Jimmy Kimmel om haar laatste blik op haar laatste show te maken

Haar eerdere antwoorden op de vraag werden ook benadrukt tijdens: video-interview.

Ze zei eerder: “Ja, maar het kan me niet schelen.” “Het kan me echt niet schelen. Het is de soort van druk, alsof het me raakt, en dan kan het me niet schelen.”

De huidige Eilish gaf toe dat ze “loog” tijdens haar eerdere antwoorden, maar legde niet uit hoe ze zich op dat moment onder druk gezet voelde.

Na het zien van een ander antwoord uit het verleden was het binnen”Gelukkiger dan ooitDe muzikant liet doorschemeren dat ze zich niet al te onder druk gezet voelde, ze zei: ‘Dat ben ik die mezelf ervan wil overtuigen dat het me niets kan schelen. “

Billie Eilish herinnert zich de ‘vreselijke lichaamsrelatie’ die leidde tot haar kenmerkende kledingontwerp

Ze drong erop aan dat “iedereen”. “Iedereen. Ik weet dat ik daarin geïnteresseerd was en kwam letterlijk met een stomme quote naar buiten waardoor ik zou doen alsof het me niets kan schelen.”

Eilish zei dat het zo was

Eilish zei dat ze in het verleden had “gelogen” toen ze zei dat ze niet gaf om de druk waarmee ze werd geconfronteerd.
(Foto door Jim Dyson/Redfernce)

Ze voegde eraan toe dat ze “vol van deze inspirerende citaten” zat waar ze “meestal niet mee overweg kon”.

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

“Elke keer als ik een interview zie uit die periode toen ik 16 was, vind ik het geweldig [blows raspberry], “bekende.” Alles wat je zei was zo dom. Niet dom, dat was niet echt wat ik dacht.”

Klik hier om u te abonneren op onze entertainment-nieuwsbrief

De ster legde uit dat ze op dat moment dacht: “Ik ben overweldigd. Ik haat dit. Iedereen verwacht iets van mij, ik heb ze niets te bieden.” sieraden het is koud. Ik wil een tattoo. Ik wil een auto.”

READ  Racen of entertainment? F1-reeks eindelijk aan het wankelen

In het Vanity Fair-artikel sprak Eilish ook Britse Vogue-coverdat verspreidde zich heel snel.

“Ik deed de Vogue-cover en het was het soort film waarvoor we opnamen”, zei ze over de fotoshoot waarbij de ster in lingerie verscheen. “Het was een oude Hollywood-type lingerieklassieker. Het was bedoeld als een specifieke esthetiek voor een fotoshoot, en toen was het als ‘Billie Eilish’s nieuwe stijl’ en mensen zeiden: ‘Wauw, haar nieuwe stijl is zo veel beter dan de oud’.” Of zoals: “Wauw, ik wou dat we haar oude stijl terug konden krijgen, ik vind het zo jammer dat ze hier gewoon in is veranderd.”

Eilish vervolgde: “Het was zo raar omdat ik dacht: ‘Het is geen nieuwe stijl, het is iets dat ik draag en dan ga ik het nog een dag dragen en dan ga ik dit doen. Letterlijk het ding dat ik draag Ik predik al sinds ik begon, draag wat je wilt. Draag wat je wilt,'” vervolgde Eilish. En doe wat je wilt, praat hoe je wilt, wees hoe je wilt. Dat is alles wat ik zei. open voor nieuwe dingen en laat mensen ze niet voor je verpesten.”

You May Also Like

About the Author: Maaike Taai

'Organisator. Social media-nerd. Algemene communicator. Bacon-geleerde. Trotse pionier op het gebied van popcultuur.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.